Ahojte BIRDZáci, potrebujem velikánsku pomoc.. Už som v jednom fóre spomínala, či mi pôjde Win8 na netbook ale už mám stiahnutý Win7 Ultimate a problém je v tom, že absolútne netuším, ako si to nainštalovať na netbook (Toshiba NB500).. Našiel by sa niekto
co si stiahla ? nejaky image subor ? no potrebujes ten win dostat na cd/dvd/usb ako boot, potom po zapnuti pc stlacat tlacitko DEL, dostanes sa do biosu, tam zmenit primary bootovanie na CD/DVD/USB, save & exit. restartne sa ti pc a nabehne instalacia windowsu, tu uz zvladne aj cvicena opica
@n0win0u tak ako trochu sa vyznám v počítačoch, ale toto je pre mňa oriešok.. ja som si z uložto stiahla Win7 Ultimate a to je všetko čo mám.. teraz som pozerala videá, že tam treba nejaký boot stiahnuť... aj o tom DEL tam bolo len sa sama bojím to urobiť, aby som to náhodou nedodrbala..
Sama to určite nerob. Ešte bude aj tak potrebné nainštalovať ovládače a to by si tiež nemusela zvládnuť. Ideálne dať to nejakému známemu, kto sa v tom vyzná, a urobil by ti to možno aj za pekné oči.
@thegoodlucy vies napalovat cd/dvd ? pripadne cez to co ti radi fantomas v @5 ke ak mas usb. treba z toho spravit bootovacku a ptm presmejdit navod, nie je to nic tazke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
je to .iso , .nrg, .mdf abo co ? alebo rar dokonca, proste napis to sem
Táto ulita od Mrkvosoftu to urobí za teba » tinyurl.com/yf22o5h...
@berny no preto sa bojím... mám kamaráta, ale ten je pred maturami, tak ho nechcem zaťažovať..