Nový desktopový operačný systém Microsoftu Windows 7 je v súčasnosti už cracknutý tvrdi My Digital Life. Aj tak si ho nikdy na PC nedam pretoze MS Windows je ako pubertak.Ma problemy sam so sebou.
uúúú , len dokedy to pojde. Vybabru tak ako aj s xp ale nechapem preco microsoft tie operacne systemy neodstavil . No vsetko sa da splne funkcnit len to chce cas a dobrych programatorov
@reddwarf55555 dnes som este nepil, nikdy si linux neskusal a ked si skusal tak co sa ti tam take posralo? Jednoducho Win ma diery ktore linux nema, netvrdim ze linux diery nema ale je to omnoho spolahlivejsi OS ako WIN, Mam linux 7 rokov a neposral sa a ten jeden rok co som mal WIN som ho minimalne 10 krat musel preinstalovat.keby mas server tak to pochopis.
@linuxacik...a co take mas na linux?! nic!! linux a programi nanho su zvetsa zadarmo a tak aj tak vyzeraju dnes vsetko, vsetki veci sa robia na windows....ja mam win uz dlho , ale zatial sa mi nanom nic "neposralo" a ked nevies robit z windowsom, tak sa ani necudujem ze si ho za rok minimalne 10 krat preinstalovaval, co je tusimze svetovy rekord, hodni zapisu ostatne...staci si pozriet kolko ludi ma linux a kolko win. win prevalcuje linux
teraz k teme-wela veci je cracnutich pred ofic vydanim, a tak aj potom vypadaju padanie to je asi minimun ...co take veci dokazu stvarat ja bi som si cracnute nedal ani zanic....uz len preto ze...take piratske verzie maju nulovu podporu vyrobcu.
@linuxacik mal som 5 distribucii linuxu a ani jedna mi nevyhovovala.
Niektore vedeli pracov s viacjadrovymi procesormi na hovno a v kazdom mi chybali kvalitne programy. Nahrada za photoshop neexistuje... "nahrady" su shity. Viac nebudem pisat lebo sami nechce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A linux je ako male decko... tiez sa poserie vtedy ked to najmenej cakas.
teraz k teme-wela veci je cracnutich pred ofic vydanim, a tak aj potom vypadaju padanie to je asi minimun ...co take veci dokazu stvarat ja bi som si cracnute nedal ani zanic....uz len preto ze...take piratske verzie maju nulovu podporu vyrobcu.
Niektore vedeli pracov s viacjadrovymi procesormi na hovno a v kazdom mi chybali kvalitne programy. Nahrada za photoshop neexistuje... "nahrady" su shity. Viac nebudem pisat lebo sami nechce.