ono tu je windows forum? neviem ci mam skor plakat alebo zvracat...a nic proti sedmicke ale ziadne zlepsenie voci hliste nevidim a pri hliste som brala na komp 10 kilove kladivo...
Windows 7 (predtým označovaný Blackcomb, teraz Vienna) bude pravdepodobne ďalšia verzia operačného systému Microsoft Windows, ktorá má byť nástupcom Windows Vista.
Jeho plánovaný rok vydania je 2009- 2010. Očakavá sa že bude mať nižšie HW nároky ako Vista teda by mal bežať svižne aj na notebookoch s 1GB RAM pamäťou. Taktiež bude urýchlený boot na odhadovaných 15 sekúnd. Jeho základ bude upravený z Visty teda sa nebude vytvárať uplne nové jadro. Bude dostupný v obidvoch 32 aj 64 bitových verziách.
Windows 7 bude mať tiež vylepšené ovládanie dotykovými obrazovkami lebo ho bude možné ovládať viacerými prstami.
Microsoft sa v novom systéme pokúsil upraviť ergonómiu práce s počítačom: namiesto klasického výpisu spustených programov budú v novom systéme na ovládacej lište priamo náhľady okien programov. Zo systému zmizne pravý panel s mikroaplikáciami, tie budú odteraz priamo súčasťou pracovnej plochy. Nový systém bude možné ovládať pomocou gest, ako aj dotykom na monitore. Najviac pozornosti však Microsoft venoval vyladeniu predchádzajúcich chýb.
Hardvérovo náročnú Vistu nahradí Windows 7, ktorý spustíte aj na staršom počítači. Microsoft chce, aby sa jeho systém mohol používať aj na tzv. mininotebookoch.
treba este podotknut, ze windows 7 ma byt odpoved na to, ze ludia so slabsimi NB si namiesto visty zacinaju radsej davat ako operacny system niektoru linuxovu distribuciu, ktorym moze microsoft konkurovat len XPckami, ktore uz ani nevydava. Navyse spolu s tym narasta obava, ze ked budu ludia pouzivat linux na NB zacnu ho pouzivat aj na desktopoch... (presnejsie nejde len o linux ale o akykolvek iny OS ako Win.. a o to nebezpecnejsie to pre nich je, pokial je tento OS freeware)
heh rovnaka sracka, iny obal. ako kazdy windows. mal som moznost vidiet betu, a nic moc to nebolo, aj ked je pravda, ze to bolo troska sviznejsie ako Vista.
windows sucks. kurát nemám moc na výber, veci ktoré chcem robiť sa dajú robiť len na windoze, bohužiaľ. nič na svete ma nedonúti nainštalovať si iný windows, ako poriadne očesané XP, nič! ani keby došiel bill gejc za mnou. PROSIMVAS!!!!! nekupujte si to! nepoužívajte to! keď sa chcete s počítačom hrať, tak hybaj UKRADNÚŤ winXP z torrentov. keď chcete kanclovinu, tak ubuntu, alebo iné distro linuxu!! microsoft je bez konkurencie a nepáči sa mi, že microsoft je jediný a najväčší... nerobí to dobre, big brother is watching you, scum!
Yop XP je naj, Vistu som si vyskusal a len som cumel, ako to vobec mohli vydat...tento Win 7 vsak podla recenzii a reci vyzera byt lepsi...ja si ho otestujem a som velmi zvedavy, lebo nemam rad, ked v PCku spustam nejaku aplikaciu viac ako 2sek. a spustanie Winu viac ako 30 sek niekedy (Vista) ? to ani nehovorim...
akože windows seven a tie ich screen shoty, no diky, windows vista podľa nich mala vyzerať úplne inak :-d ale na vistu som si zvykol to indexovanie predsa nie je na škodu, ale s čím nový do kelu chce prísť win 7? podpora dotykových displayov? rýchlejší nábeh systému? čo? už som toho čítal dosť, ale také rúžové to určite nebude
inač takú plochu sa vám podarí urobiť aj vo viste :-d kopa tých obrázkov ani nieje z win 7 ale nejakí maníci to robia na vistach :-d možno aj na Xpčkach :-d
pche nechapem co tu riesite. ja som mala vsetky windows okrem vista(ale aj to bude) a velky rozdiel medzi nimi teda nieje. suhlasim s avadakedavra nic viac to nebude len iny obal a rok.
Ja mám Vistu a je total na hovno A to doslova. Tak sa chystáme dať nový Windows 7 a dúfam že to bude o niečom inom Lebo čo táto Vista robí je nenormálne.
ja som mal windows 7 ale zacalo my to blbnut (( zacali my miznut ikony na ploche...neskor aj programi...a na koniec sa my nedal spustit vobec...neviem co s tym teraz a uz asi 3x som to preinstaloval
win7 je oki som s nim spokojny. Až pred 3 dnami mi pri startovani ked načitalo disky a td. sa zobrazila čierna obrazovka a tam blika 3 min _ a potom sa až zobrazy uvodna animacia a som na ploche... a zase ked ho vypinam dlho sa vipina... cca 4,5 min. Pred tym sa zapol za 20 s a to bes tej čiernej obrazovky s tu blikajucou _ a vypol za 10s Prosim poradte mi čo je s nim nič som neinštaloval ani nemenil v nastaveeniach neviem prečo mi ta takto roby v poslednom čase... parametre su:Intel(R) Core(TM) i7CPU 860 @ 2.92GHz 8Gb RAM os 64-bitovy gr. karta NVIDIA GeForce GTX 285 (2048 Mb) ..... ak potrebujete vic info napište...za odpovede predom dakujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Windows 7 (predtým označovaný Blackcomb, teraz Vienna) bude pravdepodobne ďalšia verzia operačného systému Microsoft Windows, ktorá má byť nástupcom Windows Vista.
Jeho plánovaný rok vydania je 2009- 2010. Očakavá sa že bude mať nižšie HW nároky ako Vista teda by mal bežať svižne aj na notebookoch s 1GB RAM pamäťou. Taktiež bude urýchlený boot na odhadovaných 15 sekúnd. Jeho základ bude upravený z Visty teda sa nebude vytvárať uplne nové jadro. Bude dostupný v obidvoch 32 aj 64 bitových verziách.
Windows 7 bude mať tiež vylepšené ovládanie dotykovými obrazovkami lebo ho bude možné ovládať viacerými prstami.
Microsoft sa v novom systéme pokúsil upraviť ergonómiu práce s počítačom: namiesto klasického výpisu spustených programov budú v novom systéme na ovládacej lište priamo náhľady okien programov. Zo systému zmizne pravý panel s mikroaplikáciami, tie budú odteraz priamo súčasťou pracovnej plochy. Nový systém bude možné ovládať pomocou gest, ako aj dotykom na monitore. Najviac pozornosti však Microsoft venoval vyladeniu predchádzajúcich chýb.
Hardvérovo náročnú Vistu nahradí Windows 7, ktorý spustíte aj na staršom počítači. Microsoft chce, aby sa jeho systém mohol používať aj na tzv. mininotebookoch.
To co popisujes, tak Linux alebo Mac Os X zvlada uz par dobrych rokov
win7 je oki som s nim spokojny. Až pred 3 dnami mi pri startovani ked načitalo disky a td. sa zobrazila čierna obrazovka a tam blika 3 min _ a potom sa až zobrazy uvodna animacia a som na ploche... a zase ked ho vypinam dlho sa vipina... cca 4,5 min. Pred tym sa zapol za 20 s a to bes tej čiernej obrazovky s tu blikajucou _ a vypol za 10s Prosim poradte mi čo je s nim nič som neinštaloval ani nemenil v nastaveeniach neviem prečo mi ta takto roby v poslednom čase... parametre su:Intel(R) Core(TM) i7CPU 860 @ 2.92GHz 8Gb RAM os 64-bitovy gr. karta NVIDIA GeForce GTX 285 (2048 Mb) ..... ak potrebujete vic info napište...za odpovede predom dakujem.