dal, ale len cez windows. ja som to kedysi robila. takže budeš musieť otvoriť cez usb inštaláciu, a v pohode ti ho nainštaluje. nechá ti aj xp windows, ale nebudeš ho môcť používať. uzavrie ti ho do zložky "old" 7mička ti bude fachčiť bez problémov.
nemyslím, že USB sa dá spustiť ako boot... to silno silne pochybujem. v biose nájdeš len mechaniky a HDD nič iné. za druhé to USB by muselo byť nabootované ako DVD, a to pochybujem, že ide. takže ja byť tebou idem radšej cez windows a tak si to nainštalujem. mne to robilo problém, pretože mám poskladaný win7 ultimate, a nechcelo by ho otvoriť ako boot, takže až na nejaký tretí krát, a to mi potom vyhodilo chybu. takže som to robila cez xp a ide mi úplne v pohode. starý windows som vymazala a nič sa mu nestalo. alebo si od niekoho požičaj na tú chvíľu mechaniku a máš pokoj
bootovat s usb flashky sa da, a dokonca sa tak da aj spustit, nielen nainstalovat os, nie kazdy bios to podporuje ale ratal som s tym ze ked chce win7 tak uz ma nieco novsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
da sa to nejak obist ale tym som sa este nezaoberal