pozri pokiaľ ti na tom PC ide windows 7 tak windows 8 ti pôjde určite pretože má menšie nároky na systém ako windows 7. Takže ten program ignoruj a choď si rovno kúpiť win 8 keď ho tak chceš
@patuskoo Áno mám originál win 7 o ten mi až tak nejde skôr ma trápi XP je starý a nestíha ten ma trápi viac. Niečo mi tam nejde niektoré programy preto tam chcem win 8
Joo dávať si OS lebo je pekný je ten naj dôvod Na XP ti to nepôjde a v návode píšu: It scans your current PC to see if it is ready for Windows 8 and then provides a compatibility report and optional steps for you to buy, download, and install Windows 8.
Počítač zrejme nie je kompatibilný a tak ti neostáva nič iné len ho nechať nainštalovať klasicky (od piky, nie len upgradom)
@ayame je to celkom pohodlné zo začiatku som bol troška zmätený ale už som si zvykol vlastne máš to rozdelené do takých 2 "častí". jedna "časť" je pracovná plocha, to je to klasické zobrazenie okien, a tak.. a druhá "časť", alebo skôr štart je skôr taká... pre telefóny, tablety a notebooky, sú tam iné ikony.. proste.. všetko v jednom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Počítač zrejme nie je kompatibilný a tak ti neostáva nič iné len ho nechať nainštalovať klasicky (od piky, nie len upgradom)