@votrelec1995 ono mi vlastne teraz docvaklo, že ti možno nemáš si medzi akými jazykmi prepínať, keďže ich asi ešte nemáš nastavené... takže cesta vedia tadiaľto:
Ovládací panel - Hodiny, jazyky a oblasť - Jazyk - Možnosti jazyka a tu keď klikneš na Pridať metódu vstupu, tak si tam môžeš ten jazyk aj pridať snáď pomôže
@loveistheanswer nie na win8 to neni take ako predtym ze mas od zakladu anglicku + tu ktoru si zadas pri instalacii...vo win8 mas iba predvolenu taku v akom jazyku mas win..ostatne treba pridat..
@votrelec1995 stlac win tlacitko a prepni sa do metra > klik pravym hocikde do plochy > vysunie sa ti dole menu a klik na vsetky programy > tam si najdi ovladaci panel > otvori ti okno a tam v pravo hore si prepni z klasickeho zobrazenia na velke ikony ak to nahodou nemas > tam si najdi ikonu jazyk a spusti to > otvori sa ti zmena jazykovych predvolieb a tam mas slovencinu > klik na moznosti > pridat metody vstupu a tam si pridaj napriklad medzinarodnu americku klavesnicu...
prepinas ich medzi sebou lave ctrl + lave shift a ked kliknes pravym na hodiny v pravo dole v liste a das vlastnosti tak tam si zapni indikator vstupu a budes to moct prepinat tak ako na win7 a predoslych winoch + uvidis aku klavesnicu mas vlastne aktivnu...
@kosmiklove tak ak na realnu pracu tak jasan ze linux len Arduino ma len 512 mb ramky ci jak a taky biedny procacik. Tam by tazko slo nejake vacsie IDE
@dconan nic lepsie ako win+office na pracu neni..mozno pre uzku skupinku ludi mac ale linux..preslo mi ich cez ruky vela niektore su sice graficky pekne ale dakujem neprosim..
a stale neviem co ma mozu mat ludia proti win8? nepaci sa ti matro? tak ho nepouzivaj...nainstaluj si classic shell a to ti este lepsie nahradi start ako ten co je priamo vo win7 a metro ani neuvidis ked nechces...
win 8 je a s najvacsou pravdepodobnostou aj ostane 2 triedny umelo vytvoreny system v ktorom su uzivatelom nanutene veci ktore sami nechcu. ma malicke percenta a aj to len kvoli tomu ze sa predinstaluvava na vsetky nove notebooky. ja nikomu nenutim svoj nazor pouzivaj ho ked chces jedine co mozme je vsadit sa ze na uspechu nenaberie a kym microsoft nespravi urcite radikalne zmeny tak sa nestane uspesnym systemom nikdy.
@dconan no a? idu svojou cestou...snazia sa zjednotit pocitace, tablety, telefony atd a vytvorit nieco co bude spolu dokonale fungovat tak ako to funguje u apple a podla mna sa im dari...ked sa ti tam nieco nepaci nikto ta nenuti to pouzivat...ale nie vsetci maju taky nazor ako ty a podla mna neuspech win8 neni tym ze by bol zly ba prave naopak..je rychlejsi, stabilnejsi, kompatibilnejsi, krajsi i ked to je skor subjektivna zalezitost len win7 je taky uspesny ze ludia proste nechcu prechadzat na nieco nove ked su spokojni s tym co maju..ale z tych xxx ludi ktorym som uz win8 nainstaloval su s nim spokojni vsetci...len jeden jediny spekulant vyskakoval ze on to tam nechce ale ani sam nevedel povedat preco..takze asi tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ovládací panel - Hodiny, jazyky a oblasť - Jazyk - Možnosti jazyka a tu keď klikneš na Pridať metódu vstupu, tak si tam môžeš ten jazyk aj pridať snáď pomôže
@votrelec1995 stlac win tlacitko a prepni sa do metra > klik pravym hocikde do plochy > vysunie sa ti dole menu a klik na vsetky programy > tam si najdi ovladaci panel > otvori ti okno a tam v pravo hore si prepni z klasickeho zobrazenia na velke ikony ak to nahodou nemas > tam si najdi ikonu jazyk a spusti to > otvori sa ti zmena jazykovych predvolieb a tam mas slovencinu > klik na moznosti > pridat metody vstupu a tam si pridaj napriklad medzinarodnu americku klavesnicu...
prepinas ich medzi sebou lave ctrl + lave shift a ked kliknes pravym na hodiny v pravo dole v liste a das vlastnosti tak tam si zapni indikator vstupu a budes to moct prepinat tak ako na win7 a predoslych winoch + uvidis aku klavesnicu mas vlastne aktivnu...
@dconan tvoj tatko je EVIL
@dconan linux na pracu? to bol dufam len vtip
a stale neviem co ma mozu mat ludia proti win8? nepaci sa ti matro? tak ho nepouzivaj...nainstaluj si classic shell a to ti este lepsie nahradi start ako ten co je priamo vo win7 a metro ani neuvidis ked nechces...
win 8 je a s najvacsou pravdepodobnostou aj ostane 2 triedny umelo vytvoreny system v ktorom su uzivatelom nanutene veci ktore sami nechcu. ma malicke percenta a aj to len kvoli tomu ze sa predinstaluvava na vsetky nove notebooky. ja nikomu nenutim svoj nazor pouzivaj ho ked chces jedine co mozme je vsadit sa ze na uspechu nenaberie a kym microsoft nespravi urcite radikalne zmeny tak sa nestane uspesnym systemom nikdy.