Keď sme už pri tom, tak ja mám jedno video vo formáte AVI.
Keď som mal nainštalované Codec Pack all In 1, išiel len zvuk. Niekde som čítal, že to konkrétne video potrebuje nejaký VP6 kodek, ktorý je napríklad v K-Lite Codec Pack. Tak som to nainštaloval, samozrejme tie pôvodné kodeky som predtým odinštaloval. To video normálne išlo.
Po nejakom čase som samozrejme preinštaloval Windows a odvtedy nech nainštalujem akékoľvek kodeky, to video nejde, dokonca to nejde ani tak, že len zvuk. Nevieš čo by s tým mohlo byť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
K-Lite Codec Pack
Codec Pack all In 1
(jedno z toho, nie obidve)
Nájdeš napríklad na www.stahuj.cz alebo www.gigamania.cz
To je všeobecné riešenie, ak napíšeš, o aké videá konkrétne ide a akého sú typu, dalo by sa poradiť viac.
Ako kodek odporúčam oficiálny open-source XviD (dekóduje DivX a XviD), no lepšie je použiť univerzálny FFDShow kodek...
Samotné Codec Packy neodporúčam - bývajú konfliktné... Ale ak predsa len treba, tak jedine K-Lite Codec Pack - ten je najlepší...
Keď som mal nainštalované Codec Pack all In 1, išiel len zvuk. Niekde som čítal, že to konkrétne video potrebuje nejaký VP6 kodek, ktorý je napríklad v K-Lite Codec Pack. Tak som to nainštaloval, samozrejme tie pôvodné kodeky som predtým odinštaloval. To video normálne išlo.
Po nejakom čase som samozrejme preinštaloval Windows a odvtedy nech nainštalujem akékoľvek kodeky, to video nejde, dokonca to nejde ani tak, že len zvuk. Nevieš čo by s tým mohlo byť?