Nokia vydrží krátky kúpeľ v mlieku s cereáliami, len pár hodín nereagoval displej
pády prežíva často a pravidelne
nemá to síce nič s OS, ale plne to kompenzuje jeho nedostatky
Jednoznačne kladnú, nič iné by som nechcela!
Mám Lumiu 350 a spĺňa všetko, čo potrebujem, páči sa mi ako dizajnom tak aj funkčne. Keď si pozerám mobily iných ľudí, androidy, tak sa mi to vôbec nepáči.
Mam Lumiu 650 a potvrdzujem vyššie napisane, je odolna, aj mi viac krát padla sklom nadol, aj som ju vcer nechtiac utopila v zachode a prežila v pohode
Paci sa mi velmj dizajnovo, no niekedy sú chvíle, kedy mi padaju všetky aplikacie.
Čiže ano, spokojnosť, ale ďalší telefon si kúpim android, keďže mi to prace chybaju aplikacie :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
pády prežíva často a pravidelne
nemá to síce nič s OS, ale plne to kompenzuje jeho nedostatky
Mám Lumiu 350 a spĺňa všetko, čo potrebujem, páči sa mi ako dizajnom tak aj funkčne. Keď si pozerám mobily iných ľudí, androidy, tak sa mi to vôbec nepáči.
Paci sa mi velmj dizajnovo, no niekedy sú chvíle, kedy mi padaju všetky aplikacie.
Čiže ano, spokojnosť, ale ďalší telefon si kúpim android, keďže mi to prace chybaju aplikacie :/