Chcem sa spýtať : Mám taký problém . Na svojom notebooku som mal pôvodne Windows Vista a teraz mám Windows 7 . Viem že je lepší ale ja ho mám neoriginálny . Nemám tam ani Word a ani Power point . A vlastne chcem vedieť že ako sa dá prehodiť ten Windows 7
Kúp si MS Office Alebo povedz nejakému kamarátovi nech ti ho tam nainštaluje... Dnes ho zoženieš aj zadarmo ak máš známosti... Keby si si ho kúpil tak stojí aj 100€.. :/ Ale Windows 7 je podľa mňa najlepší
A ty si myslíš, že keď ho preinštaluješ na Vistu tam word a powerpoint budeš mať? Soryy ale toto je pre nás IT ľudí, krutý vtip a ešte na Vistu A ešte sa priznávaš, že ho máš neoriginálny ... tie programy čo hladáš sú v balíku a volá sa to Microsoft Office 2003,2007,2010 ... takže si to buď zožen alebo keď chceš origošku teda free verziu neublíži vôbec OpenOffice ... je to skoro to samé len je to "free"
@smajl0 len dodam ze office 2003 nefunguje korektne na win7 (vlastne skusenosti)...resp vsetko iba v outlooku je problem...na win7 sa neda vytvorit profil a tym padom vzdy pri spusteni vyhodi tu hlasku ze neni nakonfigurovany a spadne...
@fretka1 Ako ja nerozumiem tvojej otazke... Ty chces kvoli tomu prehodit spät Vistu,lebo na 7 nemas office?Tak dobre som sa na tomto zasmial,ak ano.Ak by si chcel vediet,tak existuje aj nieco take ako Windows legalizator,co ti aktivuje fake Win na legalny,takze tahas bez problemov aktualizacie ako ja
@fretka1 Chod na stranku ULOZ.TO a tam si zadaj Windows 7 aktivator.Vyhodi ti toho urcite habadej,daktory stiahni a nainstaluj.Navod zvykne byt prilozeny
Neviem ako mas tu 7 nainstalovanu,lebo ak je aktivovana,tak to uz neni nutne robit.Treba to vtedy,ked mas 30dnovu skusobnu verziu,pozri sa na Tento pocitac - Vlastnosti uplne dole by mal byt stav Winu.
Co sa tyka officu,stiahni si ho cez torenty,ten najdes na stranke cztorent,bud office 2003 alebo 2007 aj 2010,ale odporucam 2007
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@1 tak
@2 aby si zohnala taku kurevsky exkluzivnu vec jak ms oficce zadarmo nepotrebujes mat prave znamosti na ustrednom vybore ksc
A ináč "problémY"!
Ano ??? to si len mylis lebo ak potrebujem vord alebo powerpoint tak nwm nwm ci si vyserem druhy pocitac ...
a este toto je neoriginalny windows !!!
hej len je neoriginaal ale brat ma znamost ale kym to vybavii tak to bude aj roook D
tak mi prepac ze moj brat m i neve uz dobre ze ne rok zohnat normalny windows 7 !!! a nech problemi ... a co co si slovencinar ???
hej zlatko budem ...
lebo windows vista tu bol original a bol tam nainsalovany ...
jee a to ako poradis ???
Neviem ako mas tu 7 nainstalovanu,lebo ak je aktivovana,tak to uz neni nutne robit.Treba to vtedy,ked mas 30dnovu skusobnu verziu,pozri sa na Tento pocitac - Vlastnosti uplne dole by mal byt stav Winu.
Co sa tyka officu,stiahni si ho cez torenty,ten najdes na stranke cztorent,bud office 2003 alebo 2007 aj 2010,ale odporucam 2007