Čaute. Keď spustím počítač vybehne mi táto chyba: Službe User Profile Service sa nepodarilo prihlásiť. Nepodarilo sa načítať profil používateľa. Počítač mi ide spustít iba v núdzovom režime. Neviete niekto čo s tým?
@kosmiklove skúšal som to ale vytvoriť nový profil my nejde, pretože v núdzovom režime to nejde spustiť a cez regedit som postupoval presne podľa krokov a nefungovalo to...
@wowu V núdzovom režime povol predvolené administrátorské konto, reštartuj PC, prihlás sa pod ním (Administrátor) a vytvor nové konto (údaje zo starého konta si zálohu .. zložka sa nachádza v C:users)
Predvolené administrátorské konto povolíš v príkazovom riadku s príkazom "net user administrator /active:yes" bez úvodzoviek ...
Príkazový riadok nezabudni spustiť ako administrátor (daj vyhladať CMD .. klikni na odkaz s pravým tlačidlom myši, daj spustiť ako správca a odsúhlas)
Choď do boot menu (viz. vyššie) a zvoľ repair computer (opraviť tento počítač) ... počkáš, pokým ti nabootuje recovery manager .... vyzve ťa, aby si sa prihlásil do svojho konta, tak sa prihlás
Z ponuky vyber system restore (obnoviť z bodu obnovy) :
vybehne ti takéto okno .. vyber choose a different restore point (zvoliť iný bod obnovy) :
Vyberieš pod obnovy z dátumu, keď ešte všetko fungovalo ako má ...
Odklikáš next, next a počkáš, pokým to dokončí ..
Po reštarte PC mi napíš, či ti to nabehlo, alebo nie
@wowu Čo je to za PC / notebook ? Bola tam tá Vista už predinštalovaná ? Ak áno, určite je tam aj recovery partícia, alebo k PC bolo dodávané recovery DVD ...
Ak nie, bude treba stiahnúť čisté ISO inštalačky Visty a napáliť to na DVD, alebo urobiť bootovacie USBčko ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Predvolené administrátorské konto povolíš v príkazovom riadku s príkazom "net user administrator /active:yes" bez úvodzoviek ...
Príkazový riadok nezabudni spustiť ako administrátor (daj vyhladať CMD .. klikni na odkaz s pravým tlačidlom myši, daj spustiť ako správca a odsúhlas)
Choď do boot menu (viz. vyššie) a zvoľ repair computer (opraviť tento počítač) ... počkáš, pokým ti nabootuje recovery manager .... vyzve ťa, aby si sa prihlásil do svojho konta, tak sa prihlás
potom si zvoľ OS, ktorý chceš opraviť (budeš tam mať len jeden)
» www.vistax64.com/attachments/tut... a klikni na next
Z ponuky vyber system restore (obnoviť z bodu obnovy) :
vybehne ti takéto okno .. vyber choose a different restore point (zvoliť iný bod obnovy) :
Vyberieš pod obnovy z dátumu, keď ešte všetko fungovalo ako má ...
Odklikáš next, next a počkáš, pokým to dokončí ..
Po reštarte PC mi napíš, či ti to nabehlo, alebo nie
Hoď potom tú fotku na nejaký server (trebárs tinypic.com) a link z fotky hoď sem
Ak nie, bude treba stiahnúť čisté ISO inštalačky Visty a napáliť to na DVD, alebo urobiť bootovacie USBčko ...
Podľa toho ti budem vedieť povedať recovery tlačidlo ... F9, F11, F2 ...
V tom prípade si stiahni čisté ISO inštalačky Visty (32 alebo 64 bit a jazyk sa musí zhodovať)
Nie ... ach, nemáš Skype ?