prosim vas, to co je za operačny system windows vista ked to robi len problemy??to teda da počitaču zabrat a skor či neskor to nepojde vobec. Mate s tym aj vy zlu skusenost??
to je obchod vsetko je obchod, nikomu tu nezalezi na pohodlnosti pouzivania... preto mam XP DirektX 10 mi netreba pretoze sa hry uz nehram... ale Win 7 moze byt fajn
Win je celi naprd zato linux rulezz a mam ho zadarmo a nie za niejakych 200 eur ako. Ak by niekto chcel originalne CD samozrejme linuxu konkretne distribucie (ubuntu a kubuntu) mozem mu ho dat ak by bol blizko v mojom okoli.
kupil som pocitac s Vistou a po polroku som jej mal dost, musel som sa modlit aby sa mi vobec otvorilo okno v Windowse a pocitac mi hucal ako vysavac a tie vecne hlasky a uz rok a pol som statny vlastnik Xpecka
hm..to mas tak..cim novsi os tim zlozitejsii teda aspon mne sa tak niekedi zda a linux je vsetko len nie jednoduchsi os ako win....win je v sucastnosti to najlepsie co mozes na pc mat ( no..teraz nepocitam do toho aj "upraveny" mac os ktori sa da dat na pc )
Ja mám nepreinštalovanú vistu už viac ako polroka a musím povidat, že mi zatát drží a ide slušne a to sa čudujem pri mojom prístupe k programom nevravím, že je skvelá ale páči sa mi z grafického prostredia. ale niektoré veci by si fakt mohli odpustit alebo ich konečne zmenit
pokial niekto nehráva hry a potrebuje net ,icq , hudbu stačí mu bohate linux a pritom linux nemá žjkadne vírusy čo je výhoda , netreba defragmentovať disc , ked sa updatne systém nemusíš reštartovať pc , a je stabilný velmi ja som minule omylom nechtiac si vymazal všetky systémove súbory komplet systém bol v keli , tak som resetol pc a on sa mi automaticky vygeneroval s5 a išlo to dalej
hej..vy co mate vistu aj win7....ake su medzi nimi rozdiely?? teraz nemyslim hardware naroky, ale skor...ake maju v sebe uz programi a aplikacie a take veci...diky za odpovede.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov