Ahojte,
takže problém je nasledovný. Kedysi som si nainštalovala naraz Win XP a Win 7, ako kvázi prechod na Win 7, lenže Win XP nepoužívam (už od začiatku). Preto som ho nestihla ani aktivovať do 30 dní od inštalácie (aj keď bolo legálne) a tak sa stalo n
Inak, nie je ten spodný Windows o tom, že už raz som vlastne win 7 preinštalovala, sa zamýšľam? Ale vlastne vtedy som kompletne sformátovala aj disk kvôli zbaveniu sa vírusov aj celko lepšiemu základu na inštalačku... A možno je to o tom, že sama som videla, že Win XP a Win 7 si vzájomne nerozumejú, napr. vymazávali si vzájomne body obnovenia (po spustení toho druhého).
@77hanes77
No teda, ty sí aj aj? vau, ešte som nestretla takého... chcela som viac pohľadov. Si všímavý. Ďakujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Otvor štart - napíš msconfig, spusti ho, otvor kartu BOOT a ak tam máš okrem Windows 7 aj niečo iné, klikni na delete (odstraniť) .
Potom zformátuješ alebo celkom odstrániš partíciu so WinXP a hotovo.
2ZpdC1pbi83MjB4NDgw&h=k1CtnKj-qYSahpA-F6pPCA&e=2145916800" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku t4.aimg.sk">» t4.aimg.sk/pokec/fotoalbum...
Pritom tu mám na kompe jeden Win 7 a jeden Win XP. Čo teda?
Btw. Nepísala si to aj na PCForum? Aj tam som ti odpísal.
@77hanes77
No teda, ty sí aj aj? vau, ešte som nestretla takého... chcela som viac pohľadov. Si všímavý. Ďakujem.
Zmaž ten druhý