@18miki18 Ja som na tom rovnako Jediné čo je legálne, je originálny soft v PC, ktorý tam bol odkedy som PC kúpil, ale aj tak je windows preinštalovaný na 7 (ultimate ) a office stiahnutý
@finrod mrzne, je pomalý, náchylný na padanie... Naposledy keď som ho preinštalovával tak mi zadrel takú somarinu čo išla proti hocijakej logike, aj keď si už nepamätám čo to bolo...
@finrod tou druhou odpoveďou by som si nebola taká istá... v NAY - ku majú aj nelegálne A dnes mi do telefónu vieš čo povedali: Ak chcete legálny windows, my vám s tým nevieme pomôcť a pritom mám od nich windows a doteraz sa tváril, že je legálny
@18miki18 bloček, krabicu aj DVD mám, len ta nálepka sa náhodou stratila pri preberaní pracovníkom a automatický je nelegálny...
@sasi2680 myslím, že to zvládnem, prečítaj si moje odpovede
@18miki18 Najlepší windows je čo ?! Radšej ako vistu si dám 95... Nebudem počítač používať radšej ako keby som mal mať vistu ! Vista je zlo ! Najhoršia práca, hanba všetkých programátorov...
@smajdalf u mna PC ide permanentne cca od 7:00 do 00:00....kazdy den....mam XP, nemrzne, pomalost....no...obcas..., nespadol mi este ani raz, chybove hlasky a blue screen som nevidel od dob Win 98
@smajdalf Ale čo. Dobrá je len nieje optimalizovaná. Teda na slabších strojoch ide pomaly. Teraz mám sedmičku na noťase a bohvieako stabilná nieje. Asi si pomyslíš že som mimo, ale asi nahodím dualboot s vistou...
@adheleide Pokiaľ máš ten PC v osobnom vlastnícte teda že nieje kúpený napriklad do nejakej rodinnej firmy atď, tak kupovať windows nemá význam. Okrem toho windows je legálny aj bez nálepky stačí mať len faktúru resp bloček. Keď predsa chceš original tak nakupuj v PC firmách a nie v NAY a podobných fail inštitúciách.
@adheleide Mat tak tvoje problemy Jebat sa kupovanim Windowsu,prejdi po torentoch,tam najdes kopec originalnych Windowsov(funguju aktualizacie,ani hlaska o nelegalnosti) a bude ta to stat cca 30 centov,co to napalis na ciste DVD. A komu sa tym budes hrdit ze mas originalny Win?Nechapem to
@dmx355 ide o to, že ja som si win normálne legálne kúpila, ale firma win a nay ma obvyňuje, že to tak nieje,,, a pritom mam aj bloček a všetko len ta posrata nalepka zmizla...
@adheleide oni si to zistia, nemusí ti zobrať nelegálny CD KEY a potom ho nemáš legálne napr ja som ho musel aktivovať cez telefon lebo mi to nešlo , a ja som kupoval v Alze za 130€ / Pack na 3 PC, ale radšej mám Linux alebo iOS
nemusí ti padnúť pokial ho nezaondievaš rôznymi cracknutými a nelegálnymi programami a hrami tak ti vydrží aj keď o wine sa hovorí že je ako tamagochi , môžeš sa starať o neho ako len chceš aj tak ti zdochne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
2. Kazdy obchod z PC, do 100€
3. Mas tam taku specialnu nalepku...
2. v ktoromkoľvek obchode kde predávajú počítače, tam ti už poradia a nečakaj že je lacný
3. no samozrejme bloček, krabica, originál dvd, nálepka ktorú si nalepíš na pc na ktorej je sériové číslo
@18miki18 bloček, krabicu aj DVD mám, len ta nálepka sa náhodou stratila pri preberaní pracovníkom a automatický je nelegálny...
@sasi2680 myslím, že to zvládnem, prečítaj si moje odpovede