@edisek Zase skusas strielat na slepo aj ked si na prvykrat trafil uplne mimo?
Nemas pravdu ani v tom, ze pozeram len maily, ani v tom ze mam zadrbany disk.
Mac OS mi vyhovuje z hladiska UI, ale stabilitou a celkovo bugovostou proste nie je o nic lepsi ako Windows.
Zmier sa s tym, ze aj Mac OS nema problem zatuhnut, nema problem nedotiahnut system update (ktory nasledne za boha odmieta nainstalovat a treba ho manualne tahat znova), nema problem zhodit aplikaciu (oficialne aplikacie na OS X, ziadna pochybna emulacia), ...
Och a kym zacnes skusat, ze "to je urcite tym, ze mas neaktualizovany SL", alebo "to je urcite tym, ze mas neodladeny Lion" - mam aj jedno aj druhe na dvoch samostatnych zariadeniach.
Ale kludne daj vediet tvoje skusenosti - aky system pouzivas. Na co ho pouzivas (ked "len na maily" sa ti nepaci). Ako dlho ho pouzivas a v com je podla teba lepsi oproti Windows (XP, win 7...)
@zmrdak pravdepodobne ide buď o problém s nejakou aplikáciou/službou čo sa spúšťa na pozadí a niekedy sa z nejakého dôvodu nespustí korektne a tak celý systém zatuhne lebo na ňu čaká.
alebo problém s ovládačmi.
...čiže... na to sa veľmi ťažko dávajú takto cez net pokyny čo s tým robiť, takže by som odporučil zavolať si ku compu niekoho kto sa v tom vyzná, vysvetliť mu problém, a povedať mu že to asi bude v nejakých startup programoch, nech sa pozrie do msconfigu a trošku to tam prečistí, povypína zbytočné a nadbytočné veci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
možno sa proste len dlho načíta. prečisti si registre.
ale mne sa to v sedmičke ešte nestalo.
ale neviem prečo
@chidori no ja nemám plný register a aj tak to robí
ináč väčšina asi nevie čo je register však?
Napriek tomu si tie registre skus precistit (napriklad programom ccleaner), pretoze to je castokrat vyraznym spomalovadlom (zo sw hladiska)
» www.microsoft.com/resources/docum...
stačí hodiť do google
» www.regedit.sk/index.php?actio...
ale je pravda ze ked mas disk zadrbany vsetkym moznym a hlavne nemoznym tak to nezvlada ani mac
Nemas pravdu ani v tom, ze pozeram len maily, ani v tom ze mam zadrbany disk.
Mac OS mi vyhovuje z hladiska UI, ale stabilitou a celkovo bugovostou proste nie je o nic lepsi ako Windows.
Zmier sa s tym, ze aj Mac OS nema problem zatuhnut, nema problem nedotiahnut system update (ktory nasledne za boha odmieta nainstalovat a treba ho manualne tahat znova), nema problem zhodit aplikaciu (oficialne aplikacie na OS X, ziadna pochybna emulacia), ...
Och a kym zacnes skusat, ze "to je urcite tym, ze mas neaktualizovany SL", alebo "to je urcite tym, ze mas neodladeny Lion" - mam aj jedno aj druhe na dvoch samostatnych zariadeniach.
alebo problém s ovládačmi.
...čiže... na to sa veľmi ťažko dávajú takto cez net pokyny čo s tým robiť, takže by som odporučil zavolať si ku compu niekoho kto sa v tom vyzná, vysvetliť mu problém, a povedať mu že to asi bude v nejakých startup programoch, nech sa pozrie do msconfigu a trošku to tam prečistí, povypína zbytočné a nadbytočné veci.