World of Warcraft, ja osobne tu hru nepoznám ale zaujímalo by ma čo to je zač pretože môj šialený brat to stále hráva a vydržal by pri tom presedieť aj 24 hodín denne 7 dní v týždni....
aj môj priatel to hrá a zo začiatku bol závislý potom stále menej a menej no a dokonca to raz mesiac nehral no ale potom sa vrátil ale teraz je to na celkom znesitelnej urovni aj ja som to hrala ale mna to až tak nebavilo. A to sa platí tak nech mu to rodičia neplatia
tak to potom hra na nejakých kreknutých serveroch tak potom ho o to viac nechápem lebo tie vraj nefunguju ako maju ale neviem je to možné ja sa do toho nevyznám
:....lol, ja som hraval WOW, a je to dost popici, dokazal som nad tym sediet az dovtedy, kym som neprestal vidiet na monitor . Ono tie servery su aj neplatene, a to je naj....je sice pravda ze niektore veci nefunguju tak ako maju, ale teraz vychadzaju nove patche kazdu chvilu kde opravuju bugy a je to to iste ako platene, len s tym rozdielom ze tam je menej ludi
mna k tomu dostal frajer, a hned sme boli 2 maniaci...ale ja som sa dostala takmer na posledny lvl a hram to uz lne ked potrebuje niekto pomoct, ale frajer ten je stale zle, hoci si odvyka... no ked vidite tie fora, tak proste ludia by vas zabili za to, aby ste opravili server ked padne, alebo ak spravite chybu, tak uplne nervy... mnohi sa uz kvoli tomu rozisli... bacha na to... cim lepsi ste v tom, tym tazsie sa bude odchadzat...
za hordu mam blood elfa maga momentale 45 lvl bol som si zobrat mounta emeraldoveho raptora ... potom mam dalsieho blood elfa paladina nieco okolo 20 a za allikov mam night elfa lvl 38 .. je to warrior myslim ... hravam na wowscape.net fun server .. kto tam hrava nech sa ozve na tajnu spravu .. zadrtime si spolu
inak aby som nezabudol .. world of warcraft je jeden vlastny svet ktory si formulujete podla svojich priani tak isto ako v zivote vyvyjate seba tak vo wow postavu ktoru beriete v tu chvilu hrania ako sameho seba -- namotaaafka
1: kazdy sa stava zavisly od niecoho co mu dava pocit ze je niecim viac, niekto chodi sekat frajera do baru, niekto hrava wowko
Ja v pocitacovych hrach nevidim hrozbu pokial si clovek dokaze uvedomit, ze sa jedna stale len o hru. Hravam to uz rok a jedine co ma pri tej hre drzi su ludia s ktorymi si pisem/kecam na Ventrile. Ale je pravda, ked som s tym zacinal a snazil sa niekam dopracovat, bola to zavislost maximalneho charakteru.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
som za stary dobry CS
1: kazdy sa stava zavisly od niecoho co mu dava pocit ze je niecim viac, niekto chodi sekat frajera do baru, niekto hrava wowko
Ja v pocitacovych hrach nevidim hrozbu pokial si clovek dokaze uvedomit, ze sa jedna stale len o hru. Hravam to uz rok a jedine co ma pri tej hre drzi su ludia s ktorymi si pisem/kecam na Ventrile. Ale je pravda, ked som s tym zacinal a snazil sa niekam dopracovat, bola to zavislost maximalneho charakteru.
PS: 6/8T6 Feral Horde DT EU