prave som si kupil lumia 1020 a je tam windows8 cital som ze ak si updatnem to na 8.1 tak mozem stratit zruku
Ake mate skusenosti vy s updatom, mam ci nemam to updatovat
Dakujem
@nahaku Update mám na Lumii 520 odkedy v apríly vyšiel, žiadne problémy som nenašiel. Niektorí sa však sťažovali na zhoršenú výdrž batérie. Po dvoch malých updatoch to však už je v poriadku. Život na WP8 si predstaviť už neviem.
Záruku strácaš len na SW. HW zreklamuješ v pohode, vo štvrtok/piatok som reklamoval power button, zreklamovali v pohode, opravené na počkanie.
@nahaku urcite updatuj...o zaruku neprides...to sa tyka len niektorych konkretnych statov takze toho sa bat nemusis...a aj keby nahodou...za prve da sa to flashnut spät na wp8 a za druhe za par dni je vonku ofiko takze to uz je jedno..
@kosmiklove tak fajn. už teraz sa však neviem dočkať na ďalšie veci ohľadom WP ... včera niekto vypustil, že čo sa chystá sklame "upset the world" tak som zvedavý
@kosmiklove Cortanu som skúšal, v našom regione nepoužiteľná, škoda len nepoužiteľnosti quiet hours, to by sa využiť dalo. Slovník sa síce zhoršil ale MS vraj o tom vie a plánuje opravu (snáď oficialny update). Anglickú word flow si neviem vynachváliť aj čo sa týka nápovedy, opravovania aj samotného písania.
@igorv pozeral som na mobilmanii to video ako ju uz zabehnutu predstavoval jeden cech...vyuzit sa urcite da..problem je len v tom ze ma urcite obmedzenia co sa tyka toho ze spolupracuje s bingom a ten u nas moc rozsireny neni...
no a word flow je fajn ale so slovenskym slovnikom to nefunguje cize
@kosmiklove Čo som ja čítal na (asi) WPCentral, tak MS hľadá manažéra na otváranie možností pre nové trhy, snáď MS chce preraziť aj na EU trh a Slovensko, čo by nebolo odveci. Celkom použiteľná by bola aj Cortana, škoda len tej angličtiny. Hovoriť do mobilu mi ešte nie je prijemne a na Slovensku po anglicky mi to príde divné
@igorv pochybujem ze buduci tyzden...k nam sa to nenormalne dlho dostava...resp dlho trva to ich schvalenie...napr amber som sa ani nedockal a radsej som flashoval predpokladam ze tak do konca augusta
@kosmiklove Pôvodne malo začať chodiť až v druhej polovici júla, MS po akvizícii Nokie, pravdepodobne zjednal aj urýchlenie snáď sa nemýlim a dočkáme sa toho skôr.
Dúfam, že podobné aktualizácie ako Kalendár zo včera sa nebudú opakovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Záruku strácaš len na SW. HW zreklamuješ v pohode, vo štvrtok/piatok som reklamoval power button, zreklamovali v pohode, opravené na počkanie.
no a word flow je fajn ale so slovenskym slovnikom to nefunguje cize
Dúfam, že podobné aktualizácie ako Kalendár zo včera sa nebudú opakovať