Je normálne, keď vám váš priateľ vykričí, že vám nepatrí a podobné veci? (asi hodinu a pol pred tým mi tvrdil, že ma miluje..haha). Poslednú dobu mu všetko vadí a zvyšuje na mňa hlas akoby som bola handra... mne už sa rozum nad tým zastavuje
ja by som hned nerobila take zavery ako @3
co si nam ty poskytla je tvoj subjektivny pohlad pravdepodobne dost ovplyvneny momentalnou naladou (nasratou) a nic viac o tom nevieme..
to ze ti hovoril ze ta miluje a zrazu ti hovoril skarede veci asi malo nejaky dovod, bolo by vhodne ho napisat, ak chces aby sme objektivne posudili ci to je alebo neni normalne..
pretoze takto si len ziadas aby sme ta utvrdili v tom ake si hrozne chudatko, ale moze za tym byt cokolvek, mohol ta nacapat ako mu sukas brata alebo ako kradnes 5€ z penazenky jeho slepej manke, kym to nenapises asi tazko budeme vediet
muz nechce patrit nikomu. muz potrebuje patrit niekde. miesto. budova. osoba. nemozes mu povedat "ty si moj a budes robit vsetko podla toho ako ti poviem ja".
Takéto otázky sú úplne zbytočné...my do vášho vzťahu nevidíme , z toho čo napíšeš nevieme nič. Jediní čo to možu nejako vyriešiť ste vy dvaja. Porozprávaj sa s ním o tom.
bolo by na mieste, keby si sa rozpísala viac, lebo nečakaj, že ťa pohladíme a podržíme, že áno, Tvarohova, ty máš pravdu ako vždy. Prečo sa na teba nasral?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
vravím z vlastnej skúsenosti, narastie to do fakt nepríjemných stavov.
zbytočné sa o tom rozprávať, ničomu nepomáha. proste nechať ho tak.
mal by sa dať vyšetriť, ale mu to nehovor, bola by to u vás doma kuca paca...
co si nam ty poskytla je tvoj subjektivny pohlad pravdepodobne dost ovplyvneny momentalnou naladou (nasratou) a nic viac o tom nevieme..
to ze ti hovoril ze ta miluje a zrazu ti hovoril skarede veci asi malo nejaky dovod, bolo by vhodne ho napisat, ak chces aby sme objektivne posudili ci to je alebo neni normalne..
pretoze takto si len ziadas aby sme ta utvrdili v tom ake si hrozne chudatko, ale moze za tym byt cokolvek, mohol ta nacapat ako mu sukas brata alebo ako kradnes 5€ z penazenky jeho slepej manke, kym to nenapises asi tazko budeme vediet