najlepšia a pre mňa jedna z najťažších hier aké som kedy hral bola UFO:TFTD keď som bol malý neustále som za tým sedel... bolo to niečo neuveriteľné... A samozrejme najlepšia hra akú som kedy hral... prežívať osudy svojich hrdinov v oslobodzovaní sveta... nádhera...
Enemy Unknown bol najlepší. Ešte terror from the deep sa dal celkom, ale ostatné sa nehrabú ani zďaleka. Potom po zániku firmy Microprose sa viacero firiem snažilo o remake, ale neúspešne.
@hextall suhlas.. dvojka bola oproti jednotke realistickejsia, hlavne narocnostou, ked si nesplnal kriteria, proste ta odvolali a mohol si zacinat znovu.. omnoooho tazsie
Neviem no, ja som si cenil prichod real-time modu v X-Com Apocalypse, a preto som zan zahlasoval. Co sa tyka ostatnych, tak Enemy Unknown bola haluska, Terror from the Deep sa u nas doma moc neujal. Brat hral aj Aftermath, ale to sa mi skor podobalo na Jagged Alliance 2ku, ktora sa mi zdala byt lepsia. Dalsie sme nehrali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov