chlapci úplne by som vás zabíjal za tieto hlášky neviem ako môžete porovnávať ... každá konzola je do niečoho ... a hlášky ako napísal @jemino si môžete uschovať a prezrite si hra roku 2010 a konzola roku 2010 a hlavne akcie Nintenda a sony BIG N 4EWER
@4 vidim, ze si znalec... Chod si radsej nieco prestudovat..
K teme:
O zabavnosti nintenda hovoria predajne cisla, takze nieco do seba asi ma.. Ale skor by to bral ako zabavi s kamosmi, ked sa pije, popripade ako rodinnu konzolu.. Pretoze nejak maria a zeldu od doby SNES neberiem ako profesionalne hranie..
Xbox s najlepsim ovladacom, rozmanitostou AAA titulov a dostupnou cenou podla mna nema konkurenciu. A mortal kombat na nom sa hra dost lahodne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
K teme:
O zabavnosti nintenda hovoria predajne cisla, takze nieco do seba asi ma.. Ale skor by to bral ako zabavi s kamosmi, ked sa pije, popripade ako rodinnu konzolu.. Pretoze nejak maria a zeldu od doby SNES neberiem ako profesionalne hranie..
Xbox s najlepsim ovladacom, rozmanitostou AAA titulov a dostupnou cenou podla mna nema konkurenciu. A mortal kombat na nom sa hra dost lahodne