Ahoj, vlastním tento mobil 4 dni ale mám problém s brutálne slabou výdržou batérie. Telefón bol kupovaný v kamenom obchode priamo v Číne preto ho nemôžem dať reklamovať. V čom môže byť problém?
@77hanes77 Áno, otec mi ho tam kúpil keď bol na služobke
A brutálne slabá výdrž je keď ho predtým ako idem spať vytiahnem Z nabíjačky a ráno mám okolo 70%
@chris20 Ľudia, kedy sa naučíte popísať svoj problém tak, aby vám boli schopní odpovedať aj ľudia bez telepatických schopností, či kryštálovej gule? Wifi/mobilný net, appky na pozadí... Zapnuté/vypnuté? Ako dlho vydrží cez deň? Ako ho využívaš?
@darkestangel na jedno nabitie mi nevydrží ani jeden deň. @thebad od V škole mám zapnutý mobilný internet a doma wifi, z domu odchádzam okolo 7:15 a prichádzam okolo 15:00. V škole ho mám väčšinou vo vačku ale občas si pozriem fb alebo niekomu opíšem na messengeroch alebo si pozriem niečo iné na nete. Cestou do A zo školy počúvam hudbu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A čo je u teba brutálne slabá výdrž batérie?
A brutálne slabá výdrž je keď ho predtým ako idem spať vytiahnem Z nabíjačky a ráno mám okolo 70%
@thebad od V škole mám zapnutý mobilný internet a doma wifi, z domu odchádzam okolo 7:15 a prichádzam okolo 15:00. V škole ho mám väčšinou vo vačku ale občas si pozriem fb alebo niekomu opíšem na messengeroch alebo si pozriem niečo iné na nete. Cestou do A zo školy počúvam hudbu.