videli ste ten film? co si o nom myslite? ja som vela o tom pocul od setkych dookola, ze si to mam pozriet, ze mi to zmeni pohlad na zivot, ze uz nebude taky pesimista (a som vari??) a zaryty odmietac vsetkeho dobreho a podobne kecy.. ale po zhliadnuti ma
ako ste sa na tom preboha dokazali bavit?? ja som to chcel vypnut uz po par minutach, ale nechal som to len preto, ze to je Jim, a snad to bude lepsie.. nebolo :/ a ten jeho kolega, norman ci jak sa volal.. omg, tomu by som hlavu lopatou rozbil, to bol strasny magor
Ten film je dobrý, zasmial som sa, a dokonca som po jeho pozretí skúšal robiť to, o čom ten film bol. Ale neskôr som si uvedomil, že je to zbytočné. To si nik vážiť nebude.
@kachie ma to donútila pozrieť a náhodou to nebolo až také zlé, ako som čakal, keďže ani jeho nemám rád. Ale som rád, že som si to kukol, bolo to celkom fajn, ale druhý krát už to pozerať nebudem.
podla mna filmy tohto typu maju take silne poslanie, ktore dokaze zmenit pohlady na svet len pre takych ludi, co moc pohlad nemaju, resp. maju taky aky ma 99% ludi okolo nich a nezamyslaju sa sami od seba nad tym, aby sa rozvijali, napadne ich to vsak ked si kuknu americky film a robia si srandu z toho ze budu tyzden na vsetko hovorit ano. je to hlupe. a ten film bol okej, ale nic take, comu by som vyhradila extra miesto v mojom rebricku oblubenosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale zabavil som sa.
a poslanie je tiez jasne
Mňa nesklamal a páčil sa mi.
Pár filmov s Jimmom je aj takých, pri ktorých sa za brucho ani len nechytíš.. každopádne sú skvelé!