Včera som sa druhýkrát registrovala na YT /lebo prve som zabudla heslo/...vytvorilo mi to email na gmail.com ...Pridala som tam video,ale to mi zmazali lebo som tam mala hudbu /i m sexy and i know it/ Kedže viem že v budúcnosti tam žiadne videá pridávať
ked som si rušila google účet aj ja som to mala ono je to tam len pre istotu asi keby si si cez ten účet niečo objednávala alebo tak tak to by si platila
no ja len tak lebo asi pred polrokom som sa tiez nechctiac registrovala na podvodnu stranku...zistili si IP adresu..poslaly upomienky na mail,potom mail ze to posunuli na okresny sud Brezno...ale tam tiez som mala meno JaneHonda tak neviem,ono sa to este nedoriesilo.......ja sa len bojim lebo ak to zafajknem a budu chodit nejake faktury..rodicom som o tom este nepovedala ale fakt neviem..
@bezidentity ok /lebo ked som to precitala aj som rozmyslala ci mam alebo nie,ale potom mi napadlo ze tolko ludi na YT ze pochybujem ze je to platene/ .........len dufam ze o nejaky rok nepride volaky list ze nezaplatene
@janehonda podľa mňa to píše každému. Proste keď si chce zrušiť účet, tak mu to normálne naskočí, že ak náhodou niečo mal zaplatiť, tak aby na to nezabudol. Keby si mala za niečo platiť, napr. pokutu, alebo, že si si zaplatila nejakú službu, tak ti hneď vyskočí kolónka, že ako chceš platiť. Ešte k tomu je to americká stránka.
youtube nie je platene, nebudes nic platit, toto na gmaili kludne zafajkni...a toto druhe s tou registraciou to je svinstvo to uznavam, viem ze pocas majstrovstiev v ladovom hokeji bola stranka kde sa trebalo registrovat aby si videla vysledky zapasov a v zmluvnych podmienkach bolo uvedene clenstvo nejak okolo 50€ bez moznosti zrusenia...
Ako ja viem existuje aj platene konto na Youtube ale pre bežného užívateľa teda pre človeka ktorý si tam dá video to neni platené.Je iba takzvané viral videa.Poho zruš neboj sa ničoho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
síce to tam robí každý druhý
neviem no.
ale za youtube sa neplatí, pokiaľ SOPA to nevybaví -,-
@janehonda : tak sa neregistruj, ked tomu nerozumieš... a nebudeš platiť nič neboj sa
Myslím, že sa nemáš čoho báť!