ja som raz videl jeden strašne cool, na všetkých videách bol starý dedo ako fajčil fajku a mal taký badass look a nikdy neprehovoril Takým niečím si zarábať by bola pecka. Ale keď mám vážne odpovedať, tak keby že mám peniaze aj dobrú techniku na to, tak čosi s hudbou určite- covery, vtipne songy alebo paródie nejakých piesní, alebo nejaké skeče...
Môžeš ho robiť za peniaze, ale na to musíš mať talent (aj keď len zabávať), obrovský počet subscriberov a pravidelne prispievanie. A trpezlivosť. A čas.
@lilnicole Ja viem, to je mi všetko jasné , mám o tom celý článok napísaný - Youtube- cesta k bohatstvu. Ale teraz myslím vymyslenú situáciu, že by vám dávali za to peniaze bez ohľadu na to, čo by ste natáčali. : P
@lilnicole Pozerám teraz Jenna je šikovná ženská Jo to je asi najjednoduchšie - iba kecať. Mne sa v tomto ľúbi aj asi najznámejší Ray W.J hoci len komentuje videá.
@kumma Jj, už mi po tvojom ďalšom komente došlo, že zjavne vieš, o čom hovoríš Ak si vtipný, ak máš guráž a dokážeš zaujať masy, máš chémiu a charizmu, prečo to nevyužiť, toto by som ja brala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Videá, fanvideá, ale už som dlho nič nevyrobila
ale také klavírne