Čaute. Prosím Vás, s akou aplikáciou by bolo možné prehrávať hudbu z YouTubu na pozadí? Hlavne kvôli tomu, že nechcem míňať zbytočne dáta na video, keď chcem počúvať iba hudbu. Takže pop-up YouTube aplikácie nemám namysli.
@77hanes77 momentálne android. @Pau1in3 ďakujem, vyskúšam. @Yexncvl ja som aj za Spotify, len nevýhoda je, že nemá v sebe niektoré pesničky, ktoré sú na YouTube. @Tomias heh, ďakujem za možnosti, ale som radšej za online možnosť hudby.
@majojo cez prehliadač Firefox ... daj si youtube.com, klikni v pravo na možnosti - "Zobraziť plnú verziu stránky" ...zobrazi sa ti neresponzívny web rovnako, ako na PC ...
Pusti si video a môžeš minimalizovať (stlač home button)
Videl som raz jeden navod, ale nijako ma to neoslovilo. Myslim, ze boli tam asi tri appky, ktore mohli fungovat po rootovani (ci ako sa to vola). Skus hladat, viem, ze urcite su. A bola aj taka appka, ktora nepotrebovala rootovat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@Pau1in3 ďakujem, vyskúšam.
@Yexncvl ja som aj za Spotify, len nevýhoda je, že nemá v sebe niektoré pesničky, ktoré sú na YouTube.
@Tomias heh, ďakujem za možnosti, ale som radšej za online možnosť hudby.
Pusti si video a môžeš minimalizovať (stlač home button)