Zaujíma ma aké youtube kanály alebo youtuberov sleduješ a prečo práve ich, prečo sa ti páči ich tvorba. ako si ich objavil, k čomu ti jeho tvorba a sledovanie prispieva alebo pomáha,aké typy videí pozeráš na youtube keď máš voľný čas alebo najčastejšie? h
Poväčšine sú to pranksteri, milujem hodinkovi relax po ťažkom dni, keď si môžem pozrieť ich videá a posmiať sa niekedy až do plaču
Ďalej pár youtuberov tu mám ohľadom technológií, androidu, ale aj najlepšieho kutila Colinfuse
Úplne prvý youtube channel čo som odoberala bol charlieissocoollike, doteraz si rada pozriem jeho videá Ale tak vo všeobecnosti mám takú tú klasickú britskú základňu ako Zoella, Danisnotonfire etc s pár americkými výnimkami ako je Connor Franta a Tyler Oakley.
finebrothers, honest trailers, bad lips reading, kanály na talkshow (graham norton, jimmy kimmel, jimmy fallon, občas nejaký conan alebo ferguson), nejaké fitness kanály.
no odoberám pár zahraničných youtuberov, čo robia covery na songy... a taak... no a z československej youtube sceny GoGo, Roth Wellden, Johny Valda, Nejfake... atd. Každého pre niečo iné.... hlavne pre pobavenie, ale niektorí robia aj celkom poučné a zaujmavé veci no...
@Carpathian
podľa mňa mám samostatnú zložku už aj v cia... teda ak sa tam mnou už nezaoberá menšie spravodajské oddelenie lebo s kamaratom si takto robime srandu a postujeme do správ na facebooku kľúčové slová ako terorizmus, usama, bomba, lietadlo a podobne občas aj nejaké zaujímavé video... Takže už len cakam kedy mi tajní vykopnú dvere a ubytujú na guantaname
Michelle Phan - beauty tutorial, make up, atd
Hemulka- cosplaye, tutorialy na cosplay veci
youtuberi ako Expl0ited, Gogo, Selassie,
potom Tokyo Fashion a Lisa Ring
môj odber má aj HIGHfeelJAPAN, Nightcorereality
potom občas pozerám nejaké funvidea, trailery
no a počúvam songy
Vyyyyborny kanal, s flat grafikou podobnou Kurzgesagtu, a s kopou obsahu (stovky videi!), vacsinou o historii ale aj o chemii a psychologii (odporucam pozriet playlisty).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
55hegi
AdrianVanOyen
Android
Android - Topic
Anna McLuckie
AverageBroTV
BarryBeeTV
BronxObama Tv
colinfurze
Daniel Fernandez
DennisCeeTv
DmPranksProductions
Dudesons
Dávid Pavlík
EpicFiveTV
fouseyTUBE
FreddyFairhair
GadgetsPortalPlay
GoGosVlog
howtoPRANKitup
IITTSTUDIO
JinkiesTV
LAHWF
Life Of Limitless
Limitless EXP
maxcornelisse
maxman.tv
ModelPrankstersTV
Molo Nation
MORE TOP 5
NelkFilmz
NoShame
OckTV
on the roofs
overboardhumor
Patty Mayo
Pokéflirt
PrankInvasion
PrankInvasionVlogs
QuietAssassins
Rich Ferguson
RomanAtwood
RomanAtwoodVlogs
Sam
Simple Pickup
SimplePickup2
SimpleSexyStupid
SoL0KaOs
Stoned Cocks
Stuart Edge
Terézia Tordová
TheRoyalStampede
THUG LIFE CHANNEL
Thug Life Compilations
TubularBruh
Unbox Therapy
videotutorialy
ViralBrothers
VitalyzdTv
Will Is Everything
Aik Murczechy
ATMO Music
Bajkall
Ben Cristovao
BIGGBOSS
Billy Hollywood
Branči Kováč
Dave Days
DebbiVEVO
djwich1
DONFANTASTICKYPESS
DžejDý
EminemVEVO
FallOutBoyVEVO
GoGoManTV
GoGosVlog
Gramo Rokkaz
HAHAC REW
Hardwell
I LOVE PARTY
Jakub Gulík
James Cole
justintimberlakeVEVO
Mac Miller
Machine Gun Kelly
Madchild
MarpoMusic
MarpoVEVO
menameselassie
NaprostoRetardovany
NightWork
Paulie Garand
PewDiePie
Plexo (Official)
RaegoTV
Refresher Redakcia
robertburiantv
Roman Dragula
RoomieOfficial
Ruka Hore
Ryan Lewis
SomPhotoshoper
SteveKardynal
Studio POG
swedishhousemafiaTV
SWOLLENMEMBERS
thelonelyisland
TheReginaldmusic
Tomáš Maca
Touha s Tomášem
TreeJTV
tynikdy
VitSouralMusic
Všetko v klude
a kanály na štýl že niečo pozeráš a pritom sa hneď učíš sú fajn, tak ako zmienené aj v @3
a zmyslom tejto diskusie bolo aby som objavila nejakých pre mňa ešte neznámych youtuberov takže dakujem
StroboscopicArt, Infinite Waters, The Silver Dubber, OOooHACKERooOO, Big Think, a iné.
a šak následuješ má.
ILVOLO, 1D
podľa mňa mám samostatnú zložku už aj v cia... teda ak sa tam mnou už nezaoberá menšie spravodajské oddelenie lebo s kamaratom si takto robime srandu a postujeme do správ na facebooku kľúčové slová ako terorizmus, usama, bomba, lietadlo a podobne občas aj nejaké zaujímavé video... Takže už len cakam kedy mi tajní vykopnú dvere a ubytujú na guantaname
ExplosmEntertainment
muse
pozri si ich kanály a pochopíš prečo ich subscribujem 8)
a zaujímavé sú tie zmienené youtube kanály
@violinkenneth to úvodné video na GayGod
Good mythical morning
jenna marbles
infinite waters
on the roofs
vsauce, vice obcas tiez pozriem
Hemulka- cosplaye, tutorialy na cosplay veci
youtuberi ako Expl0ited, Gogo, Selassie,
potom Tokyo Fashion a Lisa Ring
môj odber má aj HIGHfeelJAPAN, Nightcorereality
potom občas pozerám nejaké funvidea, trailery
no a počúvam songy
Ale najradšej mám YTitty, Xiaorishu, Thislikevlogs (Jan Zelenka)
» www.youtube.com/user/crashcours...
Vyyyyborny kanal, s flat grafikou podobnou Kurzgesagtu, a s kopou obsahu (stovky videi!), vacsinou o historii ale aj o chemii a psychologii (odporucam pozriet playlisty).
@matwejo @bracadabr @likjul
Vědecké Kladivo
SpaceRip
TEDMED
Khan Academy
Warhorse Studios
NaprostoRetardovany
thegatesnotes
Evan Duffy
Kurzgesagt
ChiliTomatoNoodle
Stuart Edge