B1 a bolo to v pohode, ale nepamätám sa na koľko som to dala, no viem že dosť dobre ale ani sa nečudujem kedže sme sa celé 4 roky pripravovali na B2 len to nakoniec nebolo povinné tak sme všetci šli B1 a vtedy som si ani nejak neuvedomila, že by som si mohla vybrať vyššiu úroveň alebo že by mi to na niečo bolo... no asi je to škoda, ale čo už
Predom upozorňujem, že som mala maturovať z nemčiny, ktorú som mala celý život od prvého ročníka základnej a anglinu som sa učila, len pretože som prestúpila. Maturova som z B2, test som okrem readingu takmer celý natipovala - mala som 40% a sloh tuším 65% ...
V pohode, ale ten minuloročný test sa mi zdal oproti predošlým dosť jednoduchý. Robili sme si ich na hodine ako prípravu na písomné, tak preto viem. (B2)
B2 a vynikajúce výsledky, len mne nik C1tku nenavrhol a neviem o tom, že by bola vôbec možnosť z nej maturovať... ( nie že by sa niečo na mojom živote skrz vyššiu úroveň zmenilo )
B2- 91% sloh, 90% odpoved 1
a teraz si robim certifikat C1 lebo musim daco s tou anglinou robit,lebo od maturity upadam. tak sa to snazim nejak zachranovat
B2, test niečo okolo 80-90%
a sloh 95%, ale trápne to bolo... (kopa bodov, ktoré treba opísať a limit je 1 A4... o každom bode napíšeš tri riadky a už sa ti tam viac nevmestí... )
B2 test som dogabala ale sloh som dala na 100% a ústna s prehľadom, ani som sa neučila, B2 je fakt ľahká, robila som si teraz na výške aj certifikát z toho, z mojej eseje boli nadšení, ale zase na ústnej ma domotali, no ale Áčko bolo aj tak
B1 mala som dva jazyky. Anglinu som mala b1 a franinu b2. Tie percentily uz si nrpamatm vobec. Ta franina bola doooost tazka. Anglina b1 viem ze bola lahka
tú ľahšiu Béčkovú, neviem ktorá to je, a dal som to na nejakých 90% z písomnej a 1 z ústej, neprišlo mi to vôbec ťažké, chcel som si dať ťažšiu Béčkovú dopredu, ale učiteľky ma odhovorili, ale myslím, že by som to dal tak či tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
A bola som jediná v rámci ročníka, a bohužiaľ niektoré spolužiačky mi to dávali dosť nepríjemne najavo.
Jediný z triedy som šiel na B2, ako technická škola sme to mali dobrovoľné ináč zo školy sme boli len traja. Strašné toto.
nevadí, niekto musí byť aj slabší priemer.
a teraz si robim certifikat C1 lebo musim daco s tou anglinou robit,lebo od maturity upadam. tak sa to snazim nejak zachranovat
a sloh 95%, ale trápne to bolo... (kopa bodov, ktoré treba opísať a limit je 1 A4... o každom bode napíšeš tri riadky a už sa ti tam viac nevmestí... )
nie, že by nikto iný nemal dobrú angličtinu, to.nie, len asi boli lemry a nechceli so mnou byť v jednej miestnosti