v dobrom či v zlom? alebo ignore? ja osobne mám z bývalými tie skúsenosti, že koľko krát sa stala situácia, že sme boli sami niekde v bare, alebo sme sa proste len tak stretli na jednej ceste, tak že nebola téma
akože, nie že by som s nimi chodievala von.. ale inak sa normálne zdravíme, a ak sa stretneme tak na dlhšie, tak aj pokecáme, aj si píšeme teda takto je to s dvomi.. 3. sa so mnou prestal baviť.. ale potom sa chcel začať baviť.. mne je to jedno on už pre mňa neexistuje
chodíme spolu von, (ja viem, som piča ) a semtam aj niečo viac ,ale potom o to viac ma to štve :/ ale tak nedokázala by som sa s ním prestať baviť definitívne .... to by bolo divné, keďže máme aj rovnakých kamošov a proste celá moja situácia je blbá
Tak, ci ma alebo nema byt ignore zalezi na situacii, ako alebo preco sme sa rozisli.
Pokial ma podviedla, tak o nej nechcem ani len pocut, pokial je pre nu prednejsia kariera, myslim ze tiez si nezasluzi priatelsku tvar.
Ja som mal dve dievcata a obidve do dnes ignorujem a nemam zaujem sa s nimi nejak rozpravat,... v podstate mi su ukradnute, nech si robia co chcu, mna do toho nic.
no s prvým bývalým sme doteraz kamosi a chodíme občas na kofču druhý bývalý ma donedávna ignoroval a teraz ma začal po asi roku a pol zdravit a ked ho nahodu stretnem a nečo sa spýtam tak odpovie, takže snad raz budeme schopni viesť aj nejaký rozhovor.
s dvomi sem tam chodievam vonka, v rámci partie...s niekoľkými sa už tak nejak prirodzene spolu nebavíme, nie v zmysle seknutia kontaktu, proste sa nestretávame, ale pozdravíme sa keď sa vidíme, prípadne sem tam prehodíme pár slov...s jedným sa ignorujeme tak usilovne, až mám chuť sa na tom smiať, ale vcelku ma to mrzí, aj keď som k nim vlastne necítila nič svetoborné, stále boli súčasť môjho života a v prvom rade som stratila dobrých kamarátov, až potom boyfriendov
proste sa pozdravime a tym to haslo sem tam nejaku tu vetu prehodime a toj e vse...aj to sa vidime raz za sto rokov... takze je to tak ..ale nejako mi to ani nechyba
iba s jedným sa bavím tak, že je to plnohodnotné. sme super kamaráti a chodíme spolu von. len je to aj pekne dlho, čo sme sa rozšli, takže tam fakt záleží na tom čase.
troch úplne ignorujem.
jeden mi povedal, že už nikdy inú nebude milovať a že som mu zomila srdce a o dva mesiace si našiel novú. s ľuďmi, ktorí si takto kapitálne serú do huby nekomunikujem.
no a ten posledný ex, tam to aj dosť zle skončilo. a smutne to pokračuje. z jeho strany.
Niektoré sú naďalej fajn kamarátky a vieme sa porozprávať, zabaviť a máme ďalej celkom fajn vzťah
Niektoré zas sú proste sliepky a kravy a s tými si nemám čo povedať, pokiaľ nerátam vulgarizmy.
Niektoré sú špeciál kategória... presnejšie v tej sú dve... Obe skončili tak, že mi na oči nelezú a na ulici samé radšej prechádzajú na druhú stranu... ony vedia prečo... suky...
s jednym ex som mala vyse roka ignore a teraz obcas spolu prehodime par slov cez net, vacsinou sa len informujeme o tom, ako sa nam dari v skole alebo taketo nezavaznejsie komunikacie (uz to nie je to, co to bolo predtym) a s druhym ex mame stav hlboko ignore, aspon vacsinu casu, pretoze mi ten clovek este stale dviha tlak.
zle... jeden sa pocas vztahu zachoval ako debil a preto mi je zle ked s nim na prednaske mam byt v jednej miestnosti... druhy nechal mna a sice mal reci ze ostaneme kamarati, ale nejak k tomu nedoslo... treti sa zacal chovat strasne egoisticky už pocas vztahu - stale sa musel vyvysovat aky je uzasny, že ma pracu, auto a že ma aj maturitu a ja nemam ani jedno - bola som stvrtacka, takže si viete predstavit aky argument je jeho maturita... potom som po nom zacala opravovat gramaticke chyby aby videl že ani pisat nevie to ho dozralo
s jednym vobec nejsom v kontakte a ani o nom nic neviem.. s druhym uz nevychadzam dobre-zacal si vymyslat blbosti atd.....ale stale mi neda pokoj......
s každým som na tom inak... s jedným moc dobrá kamarátka, s druhým sa zo srandy dodrbávame, s ďalším si nemám čo povedať, s iným sa nebavím, alebo som pohádaná...
s prvym si obcas piseme kedze nie je z toho iseho mesta .. s dalsim no kedysi sme mali pekny kamaratsky vztah ... radili sme si v laske .. ale tak to viete zivoty sa rozdelili .. prisli ine vztahy a uz sa nevidame ... ale som vzdy rada ked ho stretnem ... s dalsim to bolo dost zvlastne skor mam pocit ze po rozchode sme mali este krajsi vztah ... s dalsim hram v kapele ... ale je niekedy dost tazke byt pri nom tak blizko .. tak ale no "vem to cert" , ze je to idiot i tak ho mam rada ... ten dalsi je jediny, s ktorym nemam dobry vztah, i ked sa snazime .. jednoducho rozchod nevzal velmi dobre.. co mi je velmi luto .. no a terajsi moj .. tak s tym dufam, verim, modlim sa , nech sa s nim uz nerozijdem ... to by uz sakramensky bolelo ... uz stacilo ... jednoducho si neviem predstavit, zeby som sa pri niekom koho som kedysi milovala a s kym som zazila tolko veci mala tvarit, ze ho nepoznam ... to ze nam to nevyslo vo vztahu nemeni nic na tom ze sme si rozumeli, ze mame vela spolocneho ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
s jedným vôbec, s druhým sa nechcem baviť, ale on to odmieta akceptovať, tak sa tvárim, že sa s ním bavím a ostatných nestretávam ani veľmi
To je zvláštny tvar, to je minulý čas od "zbývající"?
takže ako to rýchlo začalo aj skončilo D
a sme v pohode vieme pokecať.
myslím, že by to dopadlo katastrofálne.. minimálne v mojom prípade.
tralala
Pokial ma podviedla, tak o nej nechcem ani len pocut, pokial je pre nu prednejsia kariera, myslim ze tiez si nezasluzi priatelsku tvar.
Ja som mal dve dievcata a obidve do dnes ignorujem a nemam zaujem sa s nimi nejak rozpravat,... v podstate mi su ukradnute, nech si robia co chcu, mna do toho nic.
troch úplne ignorujem.
jeden mi povedal, že už nikdy inú nebude milovať a že som mu zomila srdce a o dva mesiace si našiel novú. s ľuďmi, ktorí si takto kapitálne serú do huby nekomunikujem.
no a ten posledný ex, tam to aj dosť zle skončilo. a smutne to pokračuje. z jeho strany.
Ale vo všeobecnosti:
Niektoré sú naďalej fajn kamarátky a vieme sa porozprávať, zabaviť a máme ďalej celkom fajn vzťah
Niektoré zas sú proste sliepky a kravy a s tými si nemám čo povedať, pokiaľ nerátam vulgarizmy.
Niektoré sú špeciál kategória... presnejšie v tej sú dve... Obe skončili tak, že mi na oči nelezú a na ulici samé radšej prechádzajú na druhú stranu... ony vedia prečo... suky...
S obydvoma...