ludia, poradte, z coho by som mala ist maturovat, ak chcem studovat modne navrharstvo (pripadne bytove alebo zahradne)? a na aku skolu sa prihlasit? ake su tam prijimacky? vopred diky
Poradit ti, ze z coho by si mala ist maturovat ked mas len 14 rokov? To chodis asi do 9. triedy alebo si si blbo vyplnila vek v profile. Tak dajme tomu, ze chodis do tj 9. triedy. Tak na modne navrharstvo by bola dobra asi nejaka odevna skola. Ved su take, kde mas odbor modne navrharstvo. A z coho by si maturovala? Tak sa musis spytat niekoho, kto tam uz studuje.
no to je tak, ze teoreticky chodim do druheho na strednej (siesty na osemrocnom) a este k tomu som isla o rok skor do skoly, takze si myslim ze je vhodny cas sa nad tym zamyslat
no ja este nemam ani 15 a uz panikarim...akoze ma to dost serie..necem ist na taku skolu ako Denim..vobec neviem kam ist..a kedze som na 8r gympli je asi cas sa trocha zamysliet nad svojou buducnostou..a VS
tak neviem...asi z toho co budes na tu vysku potrebovat...vyber si skolu, prestuduj si ake su studijne programy, podmienky prijatia, alebo z coho musis ist maturovat aby si mohla studovat na danej skole. Ja to tiez prave nasprtavam... good luck
Cawte ludkovia! Potrebovala by som poradit...z akych predmetov by som mala ist maturovat, ak chcem ist na Fylozoficku fakultu katedra psychologie. Ak to niekto wiete thak sa ozvite pls cim skor...veeeelmo dakujem... papaaa
ono ti tak poviem, ze tam si moc nevyberies co sa tyka maturity...skor co sa tyka prijimaciek...tam si myslim, ze treba dobre kreslit..ani nie tak pekne ako mat realne a priestorove videnie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov