..sa spravaju ako primati, chvalia sa doslova s h...., intriguju, klamu, okradaju, šmelia(to znamena ze su na hranici zakona , slopu ako delo, super radi fetuju, kazdy sa opici po tych akoze"elitnych/super/oblubenych"
ludich, kazdy sa len obzera vsade okolo kde sa daju naskrabat prachy,...
@transplantovana uplne s tebou súhlasím, a navyše nie je nič horšie ako chalan, ktorý si myslí, že ked je starší tak je niečo viac, viem to z vlastnej skúsenosti, mám školu plnú chalanov (dopravná), a ide to s nimi dolu vodou...
Ja mám najväčšie nervy z mojej babky. Musím u nej bývať, keď som v škole, lebo býva v tom istom meste, kde chodím do školy. Takého dr.nutého človeka ste ešte nevideli. Stále sa len modlí a núti aj mňa. Ešte aj zajtra ideme na krížovú cestu. Keď spravím skúšku je to podľa nej zásluha toho, že sa dobre modlila a čo ja sa učím, tak to je akože nič, ale keď spravím niečo zle, tak za to môžem ja a nie ona, že sa málo modlila. Nadáva mi, keď si kúpim evu alebo báječnú ženu, vraj sú to nemravné časopisy (za to, že v báječnej žene je JEDNA STRANA o sexe)! Ak niekto fajčí, pije, sexuje a nie je zosobášený, je rozvedený alebo nedajbože kombinácia tohto, tak ona sa s takým hriešnikom ani rozprávať nebude, lebo on nie je hodný, aby jej rozviazal šnúrku na topánke. TO JE HOROR! Ešte že sa môžem tu vyžalovať, teda ak to niekoho vôbec zaujíma.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
super anketa, z ludi najviac
..sa spravaju ako primati, chvalia sa doslova s h...., intriguju, klamu, okradaju, šmelia(to znamena ze su na hranici zakona , slopu ako delo, super radi fetuju, kazdy sa opici po tych akoze"elitnych/super/oblubenych"
ludich, kazdy sa len obzera vsade okolo kde sa daju naskrabat prachy,...