premýšľam nad maturitnými predmetmi- Náuke o spoločnosti - zadné dvierka pre humanitné vedy, ekonomike, ekonomická škola je v mojom meste a nemám práve moc peňazí, chcem ísť do Brna, ale matka má namietky. A predmet ktorý mi išiel -Dejepis, by som si chce
sa zblázniš na ekonomickej z matematiky, ak si už aj na strednej natvrdnutý.. na strednej sa toho bere málo z matiky a potom všetci na VŠ hľadia ako puky, že čo od nich chcú
Moja myseľ je teraz ešte zmätenejšia,aj tak ďakujem za rady, myslím, že matematika sa mi naozaj bude veľmi hodiť na veľa škôl, ale obávam sa, že za rok to nestihnem dobrať, ak mam na ekonomickej čumieť na prednašajúceho ako dement, tak potom odpadá aj ekonomika. Ale čo potom? Kde sa uplatním s dejepisom? A s Náukou o spoločnosti? Lákala ma aj psychológia , v 14tich som začal čítať literatúru, čo číta trochu iná veková skupina (ale kvôli tomu, že nemám seminár z bio odpadá) , myslím, že mám talent na kreatívne písanie, poviedky, úvahy, ak tu niekto chodí na žurnalistiku, môže mi ju odporučiť, ale pomôcť s výberom?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ja som z nej maturoval a ani som si to neotvoril.
a najlepsie bude, ked sa definitivne rozhodnes a potom si zvolis. co chces
a radšej by som šla maturovať z chémie ako z matiky to úplne vážne
Ak samozrejme nepojdeš na niečo ako je napr. estetika v Prešove a pod...