Takze u vas plati ze pri sexe spolu nekomunikujete? D ...to ma len tak napadlo.. D ..no tak to je dost velky hacik teda.. takto vam to dlho nevydrzi ..pokial s tym nieco nebudete robit...
A samozrejme, ze Teba to trapi viac, ako jeho, vsak? Netrap sa, to je diferencia vacsiny zien a muzov. Bud sa to nauc tolerovat, alebo si najdi ukecanejsieho .
Inak si vobec nemyslim, ze "lubime sa a nemame si co povedat" si protireci. Vobec si to neprotireci, ale to by bolo potrebne ist na to viac z psychologickeho hladiska a to uz teraz nema chut nikto citat, takze tot vsio, co k tomu mam.
* Ale ozaj; MOHLO by Vam to vydrzat za predpokladu, ze by si to nepovazovala za problem. Ale Tebe to asi je znacne blbe, takze potom to asi velku cenu mat nebude. Bud sa s clovekom rozpravas a vyhovuje Ti to, alebo spolu robite vela inych veci a venujete sa spolu rozlicnym cinnostiam a staci Ti to. Oboje alternativy spajaju, len Ti MUSIA vyhovovat tak, ako su. Ak sa necitis dobre v pripade, ze sa nedokazete porozpravat, fungovanie takehoto vztahu bude skor ci neskor naozaj problematicke - pretoze Tvoja psychika to bude vnimat s odporom. A to nejde.
najprv som chcela skopírovať prvé dve vety a označiť ich za maximálny nezmysel..no potom som si dočítala aj zvyšok, čiže kopírovať len tú istú časť by nemalo zmysel..poviem ti to takto...s človekom, s ktorým chodíš len mesiac a nemáte o čom sa URČITE nelúbite...vytáča ma, že ludia si myslia, že porád niekoho lúbia len preto, že s niekým sú....nič v zlom..na tvojom mieste by som to ukončila a hladala inde
Dokonca aj s chlapmi, s ktorymi spavam, ale ,,nechodim" s nimi sa viem hodiny a hodiny rozpravat, takze Ti odporucam sa rozist, lebo takto to zjavne nema zmysel.
uf ,dievča moje zlaté ..odporuješ si veľmi ,prečítaj si to po sebe najprv .."klape nám to ,ale nemáme sa o čom zhovárať " ..to je potom poriadna hlúposť ,keď sa nemáte o čom baviť ,tak načo ste spolu ?na to ,aby ste sa bozkávali a bohviečo ešte ?je to asi čisto len fyzické medzi vami ,podľa tohto ...v prvom rade nehovor slovo "ľúbiť " ,lebo to je nezmysel ...nie ste zaľúbení a ani nemôžete ...v 14 rokoch nevieš čo znamená ľúbiť,ja som to nevedela do 17,5 rokov ...takže opatrne s týmto slovíčkom ...lebo to nie ej slovíčko ako "ahoj " ,síce medzi vami mladými snedšnými ľuďmi ,možno aj áno ,ja neviem ,neriešim takéto veci ...a moja rada ..úplne to zabaľte ,lebo takýto vzťah je komplet o ničom ...OK beriem ,môžete byť obaja tichší ľudia ,BERIEM...ale predsa len mali by ste vedieť čosi zo seba vypotiť ,ak ste aspoň priemerne inteligentní ľudia,lebo inteligentný človek povie aspoň niečo,aby nebolo trápne ticho .. ...kašlite na to ..a počkajte obaja kým dospeje ,a až potom sa vrhajte do vzťahu
zazila som uz vztah, kde po mesiaci sme sa nemali o com rozpravat, rozisli sme sa a ostali sme kamarati... ale ak sa nemas s priatelom vo vztahu po tak kratkej dobe o com bavit, tak si proste nerozumiete, nema to zmysel... ja som so svojim terajsim asi 9 mesiacov a furt sa mame o com bavit... neboj, najdes si nejakeho s ktorym sa budes mat o com rozpravat ..
samozrejme ze mozes s nim byt ono to mozno aj pride neskor.. ja osobne si mam skoro vzdy co povedat s mojou priatelkou ale su aj chvile kedy to jednoducho nejde.. mal by to byt problem? urcite nie... ved ked sa lubite tak si uzivajte cas ktory ste spolu.. najdite si nejaku spolocnu aktivitu a bude sa o com porozpravat laska nekladie podmienky..
taaak nooo z mojej skusenosti nooo jee to asi jasne ! Napis si karticky alebo spolu citajte knizky tak nebude nikdy ticho. nooo to je asi tak tiez asi prilis mozne s s aj s mozno aj bez z ale urcite nie bez T .
Ja spočiadku tiež som tak že keď sa s ňou stretnem že si nebudeme mať čo povedať ale po čase som prišiel na to však Barú čo má rada a o čom sa rada zhovara témy nejake vieš? To musíš vedeť a ak ho poznaš
Poviem ti príklad: Zaujima sa o šport presnejšie o skateboardning tak podotkni na rande že... a čo už si niekde bol? vieš a tak... rozhovor spočíva v tom, že raz povieš niečo ty a raz on... a nie že stále len jeden hovorí rozhovor je založený na téme to je dôležite.. napadlo ma... ak sa už nemáte o čom zhovarať tak sa ho dotýkaj bozkávaj ho... vyplň čas vieš čo tým myslim? skus to... isteže je mi to divné že sa ľúbite odznelo tu aj pravda že čo vás spája?? dvoch ludí spája, vášeň sex, koníčky alebo komunikácia. A vás? Neviem. Viem len ti poradiť ako na to.. no skus a ozvi sa mi napiš aj ts že jak to dopadlo...
@flussica jasné psychológia.....asi že vzťah klape vtedy keď sa dvaja spolu bavia a nie keď len sedia a kukajú do blba...pôjdu k psychoške a tá im dá témy ktoré budú rozoberať ne? na každý deň inú omg
@toudy88sv Jasne, ale vzal si to strasne povrchovo. Hovorila som o vseobecnych rozdieloch vo vnimani medzi jednotlivymi ludmi. Ty si myslis, ze je kazdy rovnaky? Ze to, co Ty vnimas, ako dovod k rozchodu, niekomu inemu prekazat nemusi, pripadne mu to moze vyhovovat? Vobec som nenarazala na to, ze psychologicka vsetko vyriesi. Toto je zakodovane v hlave, to nevyriesi NIK, nez bud clovek sam, alebo najdenie si lepsieho partnera. Tak sa, prosim, nesmej. Veci sa zdaju spravidla jednoduche, ked im clovek nerozumie, vsak?
@flussica Veci sa NEZDAJÚ jednoduché, ak im človek nerozumie, dovolím si opraviť slečnu a zdajú sa jednoduché, ked im rozumieme ale postoj v tvojej štylistike som pochopil - pýtaš sa, prečo som potom odpisoval? Hm no preto, leno existuje aj iná strana.
@flussica no jasne ale jediná vec ktorej sa vôbec nedá veriť sú psychológovia....keď máš problém psychológ ti ho nevyrieši, len ťa usmerní k tomu čo ON považuje za správne...a po ďalšie keby hocikto chcel zbaviť sa ťa tak to dokáže cez psychológa, pretože ti tak položí otázky že nakoniec z toho vyjde že si napr psychicky neschopná atď. Ja osobne považujem psychológov za úplnú zbytočnosť...preto som tak reagoval
@toudy88sv K tomuto sa nedokazem vyjadrit, nikdy som o tom nepremyslala a chcelo by to dokladnejsiu uvahu, nez teraz hned a tu. Ale psychologiu ako taku (v ramci zaujmu, z trochu odbornejsej stranky mozno az s nacrenim do neurologie) za zaujimavu stale povazujem a azda i minimalne dost napomocnu, ked uz by som nemala vyslovene povedat, ze dolezitu.
omg ved nieje kazdy ukecany ja pilinak...a co teraz ked je niekto menej komunikativny tak ostane sam do konca zivota lebo ziadny vztah s nim nema buducnost?
Nebojíš sa s ním len rozprávať? Frajer nikdy nebude kamarátka, tak ho tak ani neber, určite budú stále témy, ktoré budeš chcieť preberať s kamarátkami skôr než s frajerom
keď som ja mala môjho prvého chalana, bol zo mňa na nervy, lebo som tiež bola stále ticho, chúďa, si pri mne zo začiatku vytrpel. Ale to bolo skôr kvôli tomu, že som bola (teda aj teraz) riadne hanblivá. Ale časom, keď sme sa "oťukali" tak to bolo len a len lepšie. Vydržali sme spolu 5 rokov. Nestrácaj hlavu, skús si pripraviť nejaké otázky, na ktoré ti nemôže odpovedať len áno, alebo nie. napr. čo počúvaš? čo si o tom myslíš...? ako si sa dostal k tomu a tomu (k tancovaniu, repovaniu...)?
začalo to asi 5.-6. triedou a pokračovali až do 8. tiedy..
to priťahvanie bolo obojstranné,on bol plachý sa ma to opýtať a ja som sa do vzťahu bála, lebo som vedela, že to dlho nebude fungovať, ale aj tak som nanho myslela každých 5 minút
potom ho moji spolužiaci nakopli a on sa ma opýtal (8. trieda) či s ním nechcem chodiť.. tak ja napokon, že môžme to skúsiť ..
vydržalo to mesiac a pol, a vieš prečo? lebo to bola len fyzika..
každý deň sme trávili spolu aj s našou partiou , ale akonáhle sme boli sami -> ticho .. a potom sme sa rozišli.
ak ti môžem dobre poradiť, buď sa posnaž viac s ním komunikovať, o hocičom, ale proste sa rozprávajte.. a ak to nepôjde, tak sa rozíďte
bozky a objatia sú krásne, ale to duchovno a to, že spolu môžte kecať 5 hodín a stále sa máte o čom rozprávať je oveľa krajšie
podľa mňa-je to len môj názor- nieje láska to,čo nazývaš láskou pretože je myslím všeobecne známe že láska je založená na pevnom priateľstve,a hlavne na komunikácii...a to,čo prežívaš ty,je asi len fyzická príťažlivosť...nechcem tu mudrovať teraz a filozofovať,ale tak je to myslím na celom svete rozíďte sa. xDDDDDDDD
ahoj aj ja mam rovnaky problem ako ty aj ked mam 21 rokov a dokonca sa niekedy bojim ked sa mam stretnut zo svojou kockou, ze neviem o com sa budeme bavit.
To ze sa pozdravime, predebatujeme novinky v praci, alebo skole, v rodine, tak je to taka 5 minutova rutinna debata, ale ocom kecat potom dalej...? :/
suhlasim s tebou ...mam podobny problem ako mlada kocka aj ked som starsi, sak som to tu uz pisal, je viac chvil ked sa nemame ocom porozpravat...skorej ju pocuvam ked rozprava...sak zena ale okrem toho ze ju velmi lubim jej nemam co povedat. nic take co by ju zaujimalo...ako napr. gamma ziarenie, polcas rozpadu uranu alebo rozne ine temy ktore ma fascinuju ako sa vesmir rozpina a zmrstuje ale ja si ju vypocujem aj ked je to maximalna kktina, som dobry posluchac a milujuci jedine tak o autach by sa snou dalo
no za tento tyzden sme sa monebavili...len o hypoteke, byte a dome a inak sme sa len maznali az sme nevidel von z auta cez zahmlene okna. preberame len vazne temy! to ostatne nas nezaujima, moc sa lubime a sme ako nadrzane veverice
....nie každý je ukecaný ale pri istom jedincovi čo je taký tichý že to neni až možné mi to ticho nevadí (pokial sa niečo nepýtam) ale ked sme obaja ticho vobec mi to nepripadá ako to trápne ticho .. a myslím že ani on to tak necíti ..ktovie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
Rozíďte sa. Takýto vzťah nemá zmysel.
A je to s frajerom a nie z frajerom.
Inak si vobec nemyslim, ze "lubime sa a nemame si co povedat" si protireci. Vobec si to neprotireci, ale to by bolo potrebne ist na to viac z psychologickeho hladiska a to uz teraz nema chut nikto citat, takze tot vsio, co k tomu mam.
Samozrejme ak ste len na zaciatku vztahu a uz sa nemate o com rozpravat, tak to mozte zabalit..
no poradit ti neviem...
je pekný? to veľakrát nestačí vo vzťahu...
Ako čítam niektoré komenty , iba kukám že wtf ?
Ako môžte vedieť že ho nelúbim ked ma nepoznáte ? ..to že vy ste lúbili niekoho v 17 ...tak zato ja nemôžem
A že nám to neklape lebo sa nerozprávame ... som spokojná ked som sním nech robíme čokolvek ... aj ked sme celý čas ticho ...
Len jemu to tocha prekáža že vždy musí rozhovor začínať on ...
A chcela som prečítať váš názor o tom
AJ ked súhlasím len niektorími ...
Poviem ti príklad: Zaujima sa o šport presnejšie o skateboardning tak podotkni na rande že... a čo už si niekde bol? vieš a tak... rozhovor spočíva v tom, že raz povieš niečo ty a raz on... a nie že stále len jeden hovorí rozhovor je založený na téme to je dôležite.. napadlo ma... ak sa už nemáte o čom zhovarať tak sa ho dotýkaj bozkávaj ho... vyplň čas vieš čo tým myslim? skus to... isteže je mi to divné že sa ľúbite odznelo tu aj pravda že čo vás spája?? dvoch ludí spája, vášeň sex, koníčky alebo komunikácia. A vás? Neviem. Viem len ti poradiť ako na to.. no skus a ozvi sa mi napiš aj ts že jak to dopadlo...
Komunikácia je základ každého vzťahu (okrem iného).
Pomoc?
Rozíďte sa.
Keby ste sa ľúbili, jak hlásaš, mala by si sa o čo mbaviť aj s najnezhovorčivejším človekom na svete.
veď ja sama cítim aj tu najmenšiu zmeni ked som s chalanom a je chvilu take hlupe ticho...
taká školská láska, ale čo už, aj také musia byť
začalo to asi 5.-6. triedou a pokračovali až do 8. tiedy..
to priťahvanie bolo obojstranné,on bol plachý sa ma to opýtať a ja som sa do vzťahu bála, lebo som vedela, že to dlho nebude fungovať, ale aj tak som nanho myslela každých 5 minút
potom ho moji spolužiaci nakopli a on sa ma opýtal (8. trieda) či s ním nechcem chodiť.. tak ja napokon, že môžme to skúsiť ..
vydržalo to mesiac a pol, a vieš prečo? lebo to bola len fyzika..
každý deň sme trávili spolu aj s našou partiou , ale akonáhle sme boli sami -> ticho .. a potom sme sa rozišli.
ak ti môžem dobre poradiť, buď sa posnaž viac s ním komunikovať, o hocičom, ale proste sa rozprávajte.. a ak to nepôjde, tak sa rozíďte
bozky a objatia sú krásne, ale to duchovno a to, že spolu môžte kecať 5 hodín a stále sa máte o čom rozprávať je oveľa krajšie
ahoj aj ja mam rovnaky problem ako ty aj ked mam 21 rokov a dokonca sa niekedy bojim ked sa mam stretnut zo svojou kockou, ze neviem o com sa budeme bavit.
To ze sa pozdravime, predebatujeme novinky v praci, alebo skole, v rodine, tak je to taka 5 minutova rutinna debata, ale ocom kecat potom dalej...? :/
suhlasim s tebou ...mam podobny problem ako mlada kocka aj ked som starsi, sak som to tu uz pisal, je viac chvil ked sa nemame ocom porozpravat...skorej ju pocuvam ked rozprava...sak zena ale okrem toho ze ju velmi lubim jej nemam co povedat. nic take co by ju zaujimalo...ako napr. gamma ziarenie, polcas rozpadu uranu alebo rozne ine temy ktore ma fascinuju ako sa vesmir rozpina a zmrstuje ale ja si ju vypocujem aj ked je to maximalna kktina, som dobry posluchac a milujuci jedine tak o autach by sa snou dalo
2. Ak sa nemáte o čom baviť, skončite to. Môžte počkať ešte chvíľu, ale vážne: ak sa po mesiaci nemáte o čom baviť, to je strašné!