Mám jednu fajn kamarátku, poznáme sa už asi 3-4 roky... V poslednom čase dosť rozmýšľam o tom, aké by to bolo, keby sme boli niečo viac ako kamaráti... Ale ako jej to naznačiť? Dá sa to vôbec? Aj keď ju niekde zavolám von, bude to brať len ako kamarátske
Kebyže som si s nejakým chalanom blízka tak dlhú dobu ako 3-4 roky tak by som to s ním určite skúsila už počas tých 3-4 rokov, podľa mňa o teba skôr záujem mať nebude + nebude chcieť dotentovať to kamarátstvo (a vážne si premysli či ti to stojí za to jej to povedať, keď jej to povieš, tak už to proste bude divné trochu stále...)
Vo všeobecnosti vnímam svojich kamošov ako kamošov a nič s nimi nechcem. Keď s niekým niečo chcem, tak mu to dávam najavo dosť rýchlo, 3-4 roky rozhodne nečakám.
ako sme sa minule s uz kamartom pekne zhodli jediny dovod preco sme schopni sa kamaratit a bavit normalne je ten ze ked sa nieco stalo bolo to uplne hrozne a je nam obom jasne ze sa to uz nikdy nebude opakovat
inak skor ci neskor vacsina mojich kamaratov skoncila tak...vselijako no proste od isteho stupna blizkosti dvoch ludi sa caka uz len na ten alkohol na odburanie zabran (alebo odvahu cojaviem mne je blizsi ten alkohol
inak vsetkych tychto ex(kamaratov) uz nechcem v zivote vidiet takze tak
ked sa rozidete skoncili ste nadobro tolko moja evaluacia
mozem ti poradit trik lej si vodku do vina pojde to rychlejsie (az mi zle prislo ako som to napisala)
@kajooooooooooooooooooooooooooo Smooth like shit @bludiacisvetom Hmm... Len problém je, že ako to spraviť nenápadne @iwuskabb Nie som vo "friendzone"... Ja som sa na ňu doteraz pozeral len ako na kamošku, "naháňal" som iné baby, ona mala frajera... Teraz nikto nemá nikoho a mne v hlave skrsla myšlienka, že je vlastne celkom fajná baba, prečo to s ňou neskúsiť...
Ale tiež váham, či to má zmysel, lebo si to u nej nechcem pokaziť a hlavne z jej strany nevidím žiadne známky bližšej náklonnosti... ale možno som (ako štandardný muž) len slepý...
@kaylee Hej, ten alkohol ma napadol, vtedy su ľudia k sebe proste úprimní... Výhoda je, že víno nemá rada ani ona, ani ja, takže si bez maskovania môžeme dať vodku Nevýhoda je, že keď už takto pijeme, tak pijeme na nejakej akcii, kde je viac ľudí a tam sa city veľmi nevyznávajú...
Čiže vychádza mi z toho - opiť sa vo dvojici? A uvidíme, čo sa stane...
@fhq7b a coby sa nevyznavali! ale tak zalezi od toho akych mas kamaratov no mne nikdy nikto nic nevravel na nic co som robila
a kebyze to nedopadne dobre vzdy to mozes zahrat ze si bol moc opity ale zase to je take...ze ked nikdy nebyvas taky rozciteny a zrazu toto to ti nezozerie
ak to neprislo pocas tych 3-4 rokoch, tak to uz asi nepride... ked niekoho pozname velmi dlho, prestaneme ho vnimat ako sexualny objekt.... pritahuju nas skor novi, nepoznani ludia.... ale obcas sa stane, ze aj taki sa daju dokopy, co sa dlho poznaju...
ja proste mam niekoho zaskatulkovaneho ako kamarata a hotovo.
podla mna, ak sa tomu chlapi chcu vyhnut, tak by mali uz na zaciatku s tou zenou aspon flirtovat alebo nejako mierne prejavit zaujem. potom je hned aj ten muz atraktivnejsi.
po 3 - 4 rokoch by som tomu velke nadeje nedavala
asi ta ma uz pravdepodobne zafixovaneho ako kamarata a neviem... bolo by mi divne, keby chcel niekto z mojich kamaratov zrazu so mnou nieco riesit
ale tak, asi zavisi aj od toho, aki blizki ste si, o com vsetkom ti hovori a tak...
Stalo sa mi. Kamarátovo "naznačovanie" sa prejavilo tým, že som zbadala zvýšený záujem z jeho strany o to, čo robím - viac mi želal úspech pred nejakým dôležitým pracovným momentom; po ňom chcel ísť so mnou sám von - pričom dovtedy vždy navrhoval, aby sme išli aj s našimi ďalšími kamarátmi; nevybral podnik s pivom, ale vínom ; pomohol mi do kabátu - predtým som sa mohla obliekať sama ; trval na tom, že za mňa zaplatí - dovtedy to bolo rôzne vyriešené situačne; pozval ma to divadla - dovtedy sme si neplánovali ďalšie stretnutia vopred; a v neposlednom rade sa na mňa začal inak pozerať = jeho pohľad vyžaroval niečo iné.
Súhrnom týchto náznakov mi to tak nejak došlo a opýtala som sa ho napriamo, takže naznačovať sa to nejako určite dá, ide o to, či si to slečna všimne a ako to ďalej vezme.
tak vieš kamarátstvo medzi chalanom a babou je zvláštne , furt niektorý z nich cíti niečo viac. Skús jej jemne naznačiť že by si mal o ňu záujem , prinajmenšom jej to polichotí a ak nedopne , iď naostro ! len dávaj pozor aby si neprišiel o ňu aj ako o kamošku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a čo tak jej to vyklopiť rovno?
odpovede sa vždy skrývajú pred očami a nad našimi hlavami
Vo všeobecnosti vnímam svojich kamošov ako kamošov a nič s nimi nechcem. Keď s niekým niečo chcem, tak mu to dávam najavo dosť rýchlo, 3-4 roky rozhodne nečakám.
inak skor ci neskor vacsina mojich kamaratov skoncila tak...vselijako no proste od isteho stupna blizkosti dvoch ludi sa caka uz len na ten alkohol na odburanie zabran (alebo odvahu cojaviem mne je blizsi ten alkohol
inak vsetkych tychto ex(kamaratov) uz nechcem v zivote vidiet takze tak
ked sa rozidete skoncili ste nadobro tolko moja evaluacia
mozem ti poradit trik lej si vodku do vina pojde to rychlejsie (az mi zle prislo ako som to napisala)
@bludiacisvetom Hmm... Len problém je, že ako to spraviť nenápadne
@iwuskabb Nie som vo "friendzone"... Ja som sa na ňu doteraz pozeral len ako na kamošku, "naháňal" som iné baby, ona mala frajera... Teraz nikto nemá nikoho a mne v hlave skrsla myšlienka, že je vlastne celkom fajná baba, prečo to s ňou neskúsiť...
Ale tiež váham, či to má zmysel, lebo si to u nej nechcem pokaziť a hlavne z jej strany nevidím žiadne známky bližšej náklonnosti... ale možno som (ako štandardný muž) len slepý...
Čiže vychádza mi z toho - opiť sa vo dvojici? A uvidíme, čo sa stane...
a kebyze to nedopadne dobre vzdy to mozes zahrat ze si bol moc opity ale zase to je take...ze ked nikdy nebyvas taky rozciteny a zrazu toto to ti nezozerie
problém je v tom, že každý človek, situácia, vzťah je iný a všeobecne ťažko o tomto diskutovať...
podla mna, ak sa tomu chlapi chcu vyhnut, tak by mali uz na zaciatku s tou zenou aspon flirtovat alebo nejako mierne prejavit zaujem. potom je hned aj ten muz atraktivnejsi.
asi ta ma uz pravdepodobne zafixovaneho ako kamarata a neviem... bolo by mi divne, keby chcel niekto z mojich kamaratov zrazu so mnou nieco riesit
ale tak, asi zavisi aj od toho, aki blizki ste si, o com vsetkom ti hovori a tak...
Súhrnom týchto náznakov mi to tak nejak došlo a opýtala som sa ho napriamo, takže naznačovať sa to nejako určite dá, ide o to, či si to slečna všimne a ako to ďalej vezme.
ako to skoncilo?