Aha, ja že to je diskusia. Ale tak vieš čo? Už nejaký ten čas mi je na zvracanie z celého sveta. Z toho čo sa deje okolo mňa, ale a celkovo všade, z tých jeblých ľudí a pod., a že sa medzi nimi nájde len málo normálnych. A samozrejme, aj zo seba.
Z 12-14 ročných MIMORIADNE EXTRÉMNE STRAŠNE velmi emotívnych ludí (večšinou dievčat) ktoré chúdence musa každý deň užívať tabletky pretože ich ťažkú životnú situáciu nikto nechápe, len oni a je to pre nich strašne veľká zátaž a samozrejme že to hneď musia vypisovať do statusov socialnych sietí, a na "sklo" na pokeci atď... Napína ma z toho...
súhlasím s @mielikki pretože to je asi to, s čím sa v reáli stretávam viac, ako by som chcela a je mi pri tom na nevydržanie a ide ma vytrhnúť z kože, ak to obmedzuje môj pokojný biorytmus :p
a ešte potom z nadmieru blbých alebo vysokointeligentných ľudí, ktorí si stoj čo stoj melú svoju pravdu, aj keď sú absolútne mimo, prípadne si myslia, že sú borci sveta... a takisto tiež z predstaviteliek jahodizmu
ale soferi su silna konkurencia!a este, ano, ako tu uz bolo spomenute, s urcitych typov parikov, priznavam, neznasam to ale zas od holohlavocov, ficovolicov a debilnych soferov su vzdialenejsi
Z premúdrelcov, ale nie len z tých starých ale zo všetkých. A z takých čo sa hrajú na neviniatka. A ešte z takých čo piču vedia a starajú sa a z takých čo ma buzerujú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
A tiež aj z toho, čo povedala @mielikki .
z nackov, z rasistov, z protihomosexualouv z dementov, z idotov, kretenov..ah da sa mi cikat idem
a ešte potom z nadmieru blbých alebo vysokointeligentných ľudí, ktorí si stoj čo stoj melú svoju pravdu, aj keď sú absolútne mimo, prípadne si myslia, že sú borci sveta... a takisto tiež z predstaviteliek jahodizmu
smerodajný je graf vpravo.
smerodajná je pyramída VLAVO!
Ale najviac asi mi je na grc z celej situácie, ktorá tu vo všeobecnosti vládne...