1 dolar na den? to je nejakých 80 centov ... to máš v poho. šunková pena za 0,35 - 0,45€ a zvyšok suché rožky. A môžem žiť na veky vekov. ... a to by bolo povedzme 60 centov dokopy a ešte by mi možno vyšla aj minerálka jemne perlivá 0,5l za 0,19€ myslím že stojí v Lidli. Pohodička
zalezi co je vyzit.. mozem jest rozky a chodit mhd, vyzila by som
ale kedze mam pracu v hlavnom mieste a po skonceni skusobnej doby si beriem hypoteku a byt, tak aj riesim ze na ako dlho a kolko mi zostane na vydavky.. a urcite by som nechcela zit na rozkoch a pastike, celkovo mat nezdravu zivotospravu, stres a byt smutna a v nepohodli.. a kedze to hlavne mesto a byt, tak si myslim ze pod 1000 eur v cistom by sa to nedalo, aspon nie na moje standardy.. to ratam za jednu osobu vydavky.. a samozrejme ze by sa dalo aj z menej, ale ako by ten zivot vyzeral potom ked clovek da 500 mesacne na byvanie, 200 na stravu minimalne, potom ma dopravu, hygienu, oblecenie.. na tom vsetkom sa da usetrit, ale nechcela by som to tak
zalezi kde clovek byva no, je to tu najdrahsie mesto ale zaroven ten plat na bratislavu nie je zase nic nezvycajne
@wistingher alebo až kým by ťa skorbut neskolil.
a máš 80 centov na deň, tak dať z toho štvrtinu na vodu, ktorú môžeš mať zadarmo, to znie ako fasa nápad.
No určite... to sú len také vymyslené reči aby to len tak vyzeralo, aby tomu debilní ľudia uverili že "všetko sa dá keď sa chce" a že "človek ani zďaleka nepotrebuje vlastne ani minimálnu mzdu".... som zvedavý, koľko ľudí má dostatočne nízke IQ aby takým kokotinám uverili!!!
Asi niečo okolo 5€ na deň miniem na nákup potravín. Nerátam do toho stravovanie vonku a v práci, takže počítam, že z jedného doláru by sa mi asi žilo dosť blbo.
@anonym356 jezis maria minimálnu mzdu naozaj nikto nepotrebuje. V mnohých vyspelých krajinách žiadnu minimálnu mzdu nemajú a napriek tomu majú vyššie platy ako u nás. tvoj príspevok len dokazuje že si ekonomický analfabet.
Raz som skúšal že koľko najmenej miniem na stravu za týždeň a podarilo sa mi to zakončiť na cifre 9 €. Strava nič moc, pochudol snáď 2 kg, ale som živý dôkaz že to ide
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale kedze mam pracu v hlavnom mieste a po skonceni skusobnej doby si beriem hypoteku a byt, tak aj riesim ze na ako dlho a kolko mi zostane na vydavky.. a urcite by som nechcela zit na rozkoch a pastike, celkovo mat nezdravu zivotospravu, stres a byt smutna a v nepohodli.. a kedze to hlavne mesto a byt, tak si myslim ze pod 1000 eur v cistom by sa to nedalo, aspon nie na moje standardy.. to ratam za jednu osobu vydavky.. a samozrejme ze by sa dalo aj z menej, ale ako by ten zivot vyzeral potom ked clovek da 500 mesacne na byvanie, 200 na stravu minimalne, potom ma dopravu, hygienu, oblecenie.. na tom vsetkom sa da usetrit, ale nechcela by som to tak
zalezi kde clovek byva no, je to tu najdrahsie mesto ale zaroven ten plat na bratislavu nie je zase nic nezvycajne
a máš 80 centov na deň, tak dať z toho štvrtinu na vodu, ktorú môžeš mať zadarmo, to znie ako fasa nápad.