Tsss ja najprv sex až potom chodenie.
Len tak si vždy stojím prehnutý cez zábradlie s výhľadom na Manhattan a čakám kým ho do mňa niekto vsunie, aby sme spolu mohli začať chodiť. Inak si začiatok vzťahu ani neviem predstaviť.
zahlasovala som síce..ale to ja len neviem odolať
nemám na to stanovený čas... :ehm:
s prvým som ani ešte nechodila, keď sme spolu začali spávať (ale poznali sme sa dva roky...z toho rok som ho ľúbila a bol to môj naj kamarát!) a pár dní na to sme sa dali dokopy..
s druhým po dvoch mesiacoch
a s tretím na štvrtom stretnutí..keďže som išla na víkend k nim..no vydrž to a modli sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
takze tak.
s mojou prvou priateľkou sme spali prvý krát po 10 tich mesiacoch ... a kedže som mal len ju zatial tak odpoviem že to záleží od daných okolností
Len tak si vždy stojím prehnutý cez zábradlie s výhľadom na Manhattan a čakám kým ho do mňa niekto vsunie, aby sme spolu mohli začať chodiť. Inak si začiatok vzťahu ani neviem predstaviť.
nemám na to stanovený čas... :ehm:
s prvým som ani ešte nechodila, keď sme spolu začali spávať (ale poznali sme sa dva roky...z toho rok som ho ľúbila a bol to môj naj kamarát!) a pár dní na to sme sa dali dokopy..
s druhým po dvoch mesiacoch
a s tretím na štvrtom stretnutí..keďže som išla na víkend k nim..no vydrž to a modli sa