Dajme tomu že ked sa chudne z pribratej, ale vážne pribratej postavy, po kolkých kilách by mali byť očividné zmeny? ja som dala dole 8 za mesiac, neviem sama posúdiť či je to veľmi vidno, ostatní vravia že áno, ale kedže som mala predtým dosť nahovno post
ja mám vážne, vážne pribratú postavu a iba druhý týždeň pijem doma len čistú vodu, inak sa stravujem rovnako nie veľmi zdravo a za tie 2 týždne som schudol 3 kilá len z toho že som pil len vodu .. a zbadal som to po tých 2 týždňoch v zrkadle, preto som sa išiel hneď odvážiť D
@ridgeback cvičenie, behanie, vela vody, zdravšia strava, postupom času sa na to dá zvyknúť. žiadna diéta, to je úplne blbosť ja na raňajky ovocie, dsiata nejaký šejk, jogurt, alebo ovocná šťava, obed polievka a taký mic zeleniny, syru, cottage, večera zelenina. ale treba jesť aj mäso, ryžu, atď.
@iben neviem kolko mas kil, respektive si mala ale 8 kg schudnut za mesiac je jednak relativne dost a urcite to musi byt vidiet.. aj keby si mala 100 predtym co si snad nemala tak 100 abo 92, je to urcite aj vidiet 100 percent..takze len tak dalej mozes byt spokojna
Tak podľa mňa na tebe tie zmeny už sú viditeľné,len ty to akosi nevnímaš,lebo to nie je koniec tvojho chudnutia a chceš dať viac A sama si si odpovedala už,lebo záleží na tom,akú máš postavu....Ale nevzdávaj sa,pokračuj ďalej a za krátko už budeš pozorovať zmeny,aké budeš chcieť. GL
Tvoja chyba, mala si si urobiť fotku na začiatku a porovnať ju s tým ako vyzeráš teraz ale inak, samozrejme, že to je vidno, 8 kg si predsa musela z niečoho schudnúť.. Cvič ďalej aaa ja to mám opačne - naberám
Good luck
PS: nebolo by od veci ak by si napísala, akú máš výšku a samozrejme, že aj váhu
zaprve ty sa vidis kazdy den pokial zo dna na den nestratis 20 kg tak to ani neuvidis
no ja som maval daco cez 120, kupil som si jedny kratase ktore som takmer neobliekol horko tazko, potom som ich neobliekol vobec
a teraz cca po roku ich mam tak volne ze ich skoro nosim jak ty typci s gatami po rit. a stale sa mi nechce kupit opasok
cca 3 mesiace spet som sa vazil a bolo tam len daco 115
teraz neviem ale kolko, ale mam aj radost ze cosi zislo aj ked to nevidim
nanestastie moj najnovsi pokus Crossfit trosku failnul som tam siel a cca po pol hodine uz som sa ani nemohol pohnut a tieklo jak s hydrantu zo mna a uz 2. den mam svalovicu jak prasa a to makam ako skladnik takze vopruz
ale Vela stastia v dobrej praci 8KG za mesiac je skvele
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Good luck
PS: nebolo by od veci ak by si napísala, akú máš výšku a samozrejme, že aj váhu
no ja som maval daco cez 120, kupil som si jedny kratase ktore som takmer neobliekol horko tazko, potom som ich neobliekol vobec
a teraz cca po roku ich mam tak volne ze ich skoro nosim jak ty typci s gatami po rit. a stale sa mi nechce kupit opasok
cca 3 mesiace spet som sa vazil a bolo tam len daco 115
teraz neviem ale kolko, ale mam aj radost ze cosi zislo aj ked to nevidim
nanestastie moj najnovsi pokus Crossfit trosku failnul som tam siel a cca po pol hodine uz som sa ani nemohol pohnut a tieklo jak s hydrantu zo mna a uz 2. den mam svalovicu jak prasa a to makam ako skladnik takze vopruz
ale Vela stastia v dobrej praci 8KG za mesiac je skvele