že mi ukazujú a pomáhajú v tom ako sa chovať nemám ... vedú ma k lepšiemu sebazdokonalovaniu, nútia ma prehodnocovať moje myslenie a hladať omnoho produktívnejšiu, efektívnejšiu a lepšiu cestu (v čomkolvek)
Som vdační ludom čo nie su zmanipulovaní a este su dobry a snažia sa robiť dobro za to že su taký aký su, ale vela ich nie je, osobne 100%-tného dobrého človeka ani nepoznám...
Som vdační mame za to že ma porodila, a vychovala, aj ked teraz má aj svoje minusky...
Tak a to bude asi vsetko, ale myslím, že v buducnosti budem este dosť ludom vdační za niečo velké...
tym par skvelym ludom, je ich asi iba 5, ale to staci - im vdacim za ich cas, tu moznost, ze mi dovolili spoznat ich a nadalej spoznavat, tiez za ich vnimavost, city ktore mi preukazali...
ostatnych nepovazujem za zlych, len ich malo poznam - ale aj tym dakujem ze mozem aj ked iba pozorovat ako kazdy z nich reaguje, citi, vnima - je to take jedinecne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
velká vďaka ...
» www.birdz.sk/forum/za-co-ti-...
Thank you very much.
Som vdační mame za to že ma porodila, a vychovala, aj ked teraz má aj svoje minusky...
Tak a to bude asi vsetko, ale myslím, že v buducnosti budem este dosť ludom vdační za niečo velké...
ostatnych nepovazujem za zlych, len ich malo poznam - ale aj tym dakujem ze mozem aj ked iba pozorovat ako kazdy z nich reaguje, citi, vnima - je to take jedinecne