Ved uvidim, ako sa mi v setreni bude darit, a podla toho... okrem toho este fakt netusim, kde by som chcela byvat az tak velmi, ze by som si tam sla kupit byt :ehm:
pozicia mi velmi dobre zabezpeceny rodinny prislusnik a ja mu to postupne vratim - splatim bez urokov. hypo z banky urcite nechcem brat. ale vyzera to tak, ze kym nebudem ready na usadenie sa, budem mat kde lacno a velmi nadstandartne byvat, takze som uplne spokojna, co sa mojej bytovej sitjuejsn tyka. ani som necakala ze sa to takto priaznivo vyriesi.
čo mám zarovnanú časť nehnuteľnosti tak predám, časť mám našetrenú, časť mi doložia rodičia a na časť zoberiem bezúročnú pôžičku asi taký mám plán, keď sa o tom rozprávam s rodičmi. No neviem kedy sa na to odhodlám, asi po škole
bozeeeeee ja sa tak moc smejem na ludoch, co to chcu kupovat za vlastne
a hentake reci, ze hypoteka je ciste zlo a zadlzenost a debiliny
niet divu ze ekonomicka gramotnost slovakov je taka nizka
ja si vezmem hypoteku na maximalny pocet rokov a + si zacnem sporit na vyhodne %, cize na konci na hypoteke este ZAROBIM zatial co tunajsi sedlaci budu zit po podnajmoch abo z ruky do ust cely zivot a strasne sa budu tesit aki su slobodni bez hypoteky8) @30 !!!
@antifunebracka
o zmysle existencie bánk a fungovaní moc info nemáš
Netvrdím , že dnes sa to dá poriešiť aj inak ale nakoniec vždy vyhrá banka a keď si myslíš že banka je tvoj kamoš že ti chce pomôcť alebo , že nedajbože zarobíš eše tak konečná
Zmysel je presne taký že dnes nemáš inú možnosť ako riešiť banku a tým ťa majú v hrsti ako všetkých a nakoniec budeš ešte plakať keď zrazu zistíš že na účte nič nemáš , alebo že banka kde máš účet ani neexistuje zo dňa na deň alebo ešte haluznejšie že tvoje záležitosti po novom rieši bank of Mongolsko miesto nejakej Tatra banky.
v USA je toto hojné.
A neexistuje jediný dôvod aby sa to nemohlo hojne diať aj u nás , alebo , že doslova zajtra VÚB nemôže zkrachovať
V konečnom dôsledku sa tí v podnájmoch budú smiať tebe.
@mm47 no mne to moc vysvetlovat nemusis, moje 2. zamestnanie je financny sprostredkovatel, cize... jaj boha zas tieto tvoje konspiracie, ty sa len modli, aby sme skoncili ako USA. a banku si vyberam podla jej indexu aby sa toto nestalo. ale ok, nase3 si za vlastne a potom to vsetko vyjeb za dom jak @jessiqa a spol. a potom ked budete klacat pred tescom vam kupim banan 8)
...všetci vravia že na hypotéke človek nezbohatne a pritom platia podnájom trikrát väčší len tak do prázdna
...požičiam si a môžem si užívať stačí dať na max roky veď či do dôchodku budeš platiť podnájom alebo hypotéku aký rozdiel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
sak mame nieco nasetrene, pozicame od rodicov co ja viem..
moja prvoradá úloha je sa starať o svoju dušu, všetko ostatné, je pominuteľné...
» www.moneynews.com/StreetTalk/Jame...
a hentake reci, ze hypoteka je ciste zlo a zadlzenost a debiliny
niet divu ze ekonomicka gramotnost slovakov je taka nizka
ja si vezmem hypoteku na maximalny pocet rokov a + si zacnem sporit na vyhodne %, cize na konci na hypoteke este ZAROBIM zatial co tunajsi sedlaci budu zit po podnajmoch abo z ruky do ust cely zivot a strasne sa budu tesit aki su slobodni bez hypoteky8)
@30 !!!
o zmysle existencie bánk a fungovaní moc info nemáš
Netvrdím , že dnes sa to dá poriešiť aj inak ale nakoniec vždy vyhrá banka a keď si myslíš že banka je tvoj kamoš že ti chce pomôcť alebo , že nedajbože zarobíš eše tak konečná
Zmysel je presne taký že dnes nemáš inú možnosť ako riešiť banku a tým ťa majú v hrsti ako všetkých a nakoniec budeš ešte plakať keď zrazu zistíš že na účte nič nemáš , alebo že banka kde máš účet ani neexistuje zo dňa na deň alebo ešte haluznejšie že tvoje záležitosti po novom rieši bank of Mongolsko miesto nejakej Tatra banky.
v USA je toto hojné.
A neexistuje jediný dôvod aby sa to nemohlo hojne diať aj u nás , alebo , že doslova zajtra VÚB nemôže zkrachovať
V konečnom dôsledku sa tí v podnájmoch budú smiať tebe.
...požičiam si a môžem si užívať stačí dať na max roky veď či do dôchodku budeš platiť podnájom alebo hypotéku aký rozdiel...