Som vdacna za svoj zivot,za skvelu kamaratku,ktora mi pomaha prechadzat tazkym zivotom,som vdacna starym rodicom bo su skvely som vdacna za mamu bo viem ze bez nej by som tu nebola,som vdacna ze na tomto svete existuju aj dobry ludia som vdacna za tento d
Za mojho najúžastnejšieho brata pod slnkom aj ked si nadavame jak hovada aj tak ho mam rada nevedela by som si predstaviť ani den bez neho a jeho priblblých pripomienok
@bibla =D nie nie nie je to tak mozno som trochu ina od ostatnych ja sa nad zivotom zamyslam a takisto aj ty ktory maju tazky zivot tym ktorym sa zije lahko zabudaju na taketo veci ak sa ti to nepaci tak co uz v zivote je vela veci ktore nezmenime
@kattyss aa krasne aj ja som mala take nieco zo segrou ale teraz vyrastla odisla od nas a je to uplne nieco ine chyba mi ale vzdy ked k nej pridem citim ako ju mam velmi rada
@luthien uf je mi to luto ludia su svine zhasia aj mali plamienok jazva ti zostane stale ale skus to prekonat kazdy je pekny wiem je to tazke spominam si na tie moje dni. ale najtazsie je naucit sa zit a nevsimat sì tych pokritcov
@mayben diky si velmi zlata ale kaslat na takych ludi len viesco nepochopim?=D preco to komentuju ked sa im to nepaci podla mna to je trapne oni nic nevymyslia a kritizuju druhych ale pass nad takymi ludmi sa netreba pozastavovat.a aj ja frflem neboj to patri k zivotu hlavne ze raz za cas si to uvedomis
@mayben Šak viem, že to tak nemyslí, ale nech sa to učí trošku lepšie prezentovať, lebo tak ľudí skôr od seba odradí a potom sa bude čudovať, že všetci na ňu pindajú (vid toto fórum)
@94lil Viem, zmierujem sa s tým, ja len hovorím svoj názor. Treba sa tešiť z maličkostí, áno, áno, i tie ostatné veci.
hmm.. som vdacna za uzasneho priatela, ktoreho mam uz vyse dvoch rokov, ktory mi pri mne stoji za kazdych okolnosti.. som vdacna za celu moju rodinu, aj ked obcas, no, priznajme si, mi idu na nervy..som vdacna za tych par ozajstnych priatelov ktorych mam a ktorym mozem povedat cokolvek.. som vdacna za vela vela veci ktore ma teraz nenapadnu lebo som sa pred chvilou zobudila
a podla mna to je pekna diskusia..kazdy je urcite za nieco vdacny..len si to mozno niekto boji priznat..
@66janica6 nepotrebujem aby mal každý na svete rovnaký názor. Ale tebe asi ťažko vysvetľovať. Keď sama nevidíš jakú pičovinu si napísala, ja ti to pred oči dávať nebudem.
@darkkizz pozri, co je pre teba picovina, pre mna byt nemusi... prehnany optimizmus neznasam tak som to napisala...a netrapi ma ze tebe alebo niekomu inemu sa to nepaci
Ja som vdační za všetko. Že nežijem ako deti v afrike, za to že mám takú ,"dobrú" rodinu, za kamarátov aj keď i nekedy všetko lezie na nervi. Proste za to ako žijem. Keby som tak nežil asi by som si to tak neuvedomoval. :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
A asi aj za mamu, ale to sa týka skôr minulosti,ked som bola dieťa.
Samozrejme, že aj teraz som rada že ju mám, ale už je to komplikovanejšie, dosť sa zmenila...
*jehovistické mrknutie*
a ja som vďačná za veľa vecí...(i keď tak niekedy nevyzerám, nakoľko dosť často frflem na všetko)...
Ako optimizmus nie je zlý, ale no... takto nie!
@94lil Viem, zmierujem sa s tým, ja len hovorím svoj názor. Treba sa tešiť z maličkostí, áno, áno, i tie ostatné veci.
a podla mna to je pekna diskusia..kazdy je urcite za nieco vdacny..len si to mozno niekto boji priznat..
...som vdacna, ze zijem..
Myslíte že diskusia "vystriekal sa vedľa, som tehotná?" sú menej trápne. Ste úbohí poniektorí
@66janica6 a ty zrejme si na čele.
A k téme. Asi za všetko. Za mamu. Za talent. Za hudbu. Za moju lásku
@sabnacke hej milá téma
nemusis zit ked sa ti to tak velmi nepaci
nenavidim tieto reci
som vďačná za ľudí, ktorých okolo seba mám, lebo bez nich by som bola troska živoriaca na dne a samom okraji spoločnosti
Ja som vdační za všetko. Že nežijem ako deti v afrike, za to že mám takú ,"dobrú" rodinu, za kamarátov aj keď i nekedy všetko lezie na nervi. Proste za to ako žijem. Keby som tak nežil asi by som si to tak neuvedomoval. :p