Už len cca dva mesiace! No ja sa neviem dočkať . A to ešte tieto 2 mesiace budem mať skrátené výletom do Londýna a týžden u mna bude bývať španiel, teda do školy nebudem chodiť, radosť to žiť Ako ste na tom vy?
no ked sa tu uz ideme chvalit ... tak ja uz len mesiac a ptoom idem do ameriky tiez sa tesim a budem tam 4 mesiace .. a pojdem aj na roadtrip do Californie .. koniec.
mne začína leto trochu skôr, keďže končím strednú, ale frajer mi odchádza na tri mesiace do francúzska a ja budem pracovat, takže sa ani trochu neteším
chcem v júni a júli pracovať a mať sa popri tom dobre (čo sa mi doteraz až tak veľmi pri žiadnej práci nedarilo, tak hádam sa podarí), chcem ísť na pohodu čapovať pivo a mať veľa voľného času a v auguste chcem byť domka, na grejpe, pri babičke a tete, starkým pomáhať, o pesa sa starať, výletovať s kamarátmi a tak : )
dobre to bude.!
Ešte 2 mesiace a rodičia sa mi vyhrážajú, že s nimi budem musieť ísť na 2 mesiace so Bulharska. Takže mám ešte 2 mesiace na to, aby som si niečo vybavila. Inak chcem/plánujem cestovať, chcem vidieť Slovensko a chcem ísť stanovať a opekať, a čítať si a piť pivo pri ohni, a bude mi fajn :happy:
@smilerrr neskutočne. 2 mesiace niekde v keli, v trojtisicovom meste, sama, každý deň robiť to isté, a stále iba s rodičmi, s ktorými si v obyčajný neletný deň poviem tak 2 vety. Áno, pôjdeme na spoločnú dovolenku a budeme sa tváriť ako šťastná rodina, kde rodičia na svoju dcéru v žiadnom prípade nenadavaju.
Na toto leto sa neskutočne teším. Ideme na týždeň do Amsterdamu, na týždeň do Chorvátska a na týždeň kempovať na Slnečné jazerá v Senci. Okrem toho stále stále chcem byť niekde pri vode! Len dúfam, že bude počasie priať.
@29 jj aj sokole! @carpathian preco by som mal?! ked sa mi nieco nepaci, budem na to poukazovat, nie ako ostatni pokrytci, co vsade vypisuju, ako su najebane deti nechutne, ale ked su s nimi priamo konfrontovani, tak cucia jak pen. ved ja im vlastne zachranujem zivoty
este mesiac a pol a bude po skuskach, potom moze zacat leto! tyzden a pol budem doma s rodinkou a potom 3 mesiace pracovat v slnieckovej Californii spolu s kamaratmi :happy: strasne sa tesim! (uz asi od februara
Och, ja mam uz len mesiac a pol ..neskutocne sa tesim na to, ked sa uz nebudem musiet ucit ...a chcem si najst brigadu, niekam ist na prazdniny a citat knizky, ktore musim teraz kvoli uceniu odkladat
Ja sa aj tesim, uz bude po zapoctoch a skuskach
Plánujeme viacero vyletikov, s frajerom chceme ist do anglicka, len este stale nevieme, ci pracovat alebo len tak minat peniaze .
S kamosmi mame tiež par planov, aj s rodicmi aspoň na par dni by som rada sla a budem brigadkovat ofc.
Snad vsetko klapne jak ma a stihnem vsetko, co chcem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
dobre to bude.!
Tak mi povedz, čo je na tom také dobré.
@carpathian preco by som mal?! ked sa mi nieco nepaci, budem na to poukazovat, nie ako ostatni pokrytci, co vsade vypisuju, ako su najebane deti nechutne, ale ked su s nimi priamo konfrontovani, tak cucia jak pen. ved ja im vlastne zachranujem zivoty
kazdy den : ) ci leto, ci zima. A v lete nvm, asi vybehneme niekam s kamosmi.
zachraňuješ životy? kto ťa o to prosil?
ale jebnutost v tomto fore ma akurat nasrala (you know who you are)
Plánujeme viacero vyletikov, s frajerom chceme ist do anglicka, len este stale nevieme, ci pracovat alebo len tak minat peniaze .
S kamosmi mame tiež par planov, aj s rodicmi aspoň na par dni by som rada sla a budem brigadkovat ofc.
Snad vsetko klapne jak ma a stihnem vsetko, co chcem.