Takze boli ste uz niekedy za skolou ak hejj preco ??? Nemozem dat uz anketu az za 6.hod tak wam dam body.. 1.Mali ma skusat tak som nesiel 2. Newiem proste sa mi tam nechcelo 3.Mali zapisovat znamky atd...
nie že sa školou ale odchádzala som predčasne z vyučovania a raz som neprišla týždeň do školy lebo sa robili koncoročné testy a ja som si nechcela pokaziť priemer =D
minuly rok som chodila dost casto tento uz pomenej, a dovody asi vsetko to co si napisala najcastejsie ze sa nechcelo... rano sme sa s kamoskami stretli, dve alebo tri sme povedali ze sa nam nechce tak ze nejdeme (ak nebolo ni co dolezite samozrejme v skole) a isli sme niekam
Platí chodenie poza školu keď som to povedala našim? Sú veľmi tolerantný keď poviem že sa mi nechce ísť do školy tak som doma a ležím celý deň v posteli alebo idem do mesta teda...poza školu
Raz keď bolo branné tak sme sa dohodli polovica triedy že ideme opekať... druhá polka ostala doma a do školy prišli len tí čo im rodičia nedovolili alebo deň pred tým chýbali a nik im o opekačke nepovedal =D
ale teraz na strednej este ee...ved na co ked v tej skole len sedim ?
aaa take veci ze vyhnut sa skole ked je velka pisomka a nechcem pokazit znamky sa daju vyriesit vetami ako -je mi zle, mam kramy, boli ma hrozne zub atd. - a mamka napise ospravedlnenku takze za skolu ist netreba
heh a kolko krat,proste sa mi nechce tam ist tak nejdem,alebo niekedy tam aj idem,ale odidem,proste...a tak...chodim dost poza no co,takale aj take blice si myslim ze patria k skolskym spomienkam a budem na to spominat raz urcite v dobrom..
hehehe casto som chodila ked som ete studovala hlavne som nechodila na anglinu ked bola nulta alebo po praxi ked sa mi uz do skoly necelo....odysla som ked sa malo skusat alebo sa mi nieco necelo riesit s profkou....do skoly som chodila rada ale aj ma bavilo z tadial predcastne odchadzat a prichadzat ako mi to vyhovovalo nie ako bol rozvrh...a sa mi pacolo ze som sa mohla na vlaky vyhovarat kedze som cestovala....
ja som bola poctivá.. len tento posledný rok som raz vypýtal od našich ospravedlnenku, lebo osm sa nestíhala naučiť na písomku z dejáku a dva razy, keď nám 5.ta hodina odpadla a potom sme mali dvojhodinovku, kde nikdy nezapisovala chýbajúcich a tak som išla domov po 4.-tej
raz sme boli zo @suny akoze choré,teda boli sme chore ale ne az tak,a tyzden sme boli doma a ja som dosla k nim a tocili sme barjake haluze chore na mozek
ptm ked som nechcela na tazky den som isla koznej,zubarovi..ale ne az tak casto...ptm ked sa islo na vylet alebo ked bolo branne a pod.somarinky ..a na konci roka to som uz nechodila vobec ten posledny tyzden
samozrejme že som občas chodila. aj kvôli skušaniu, no najviac kvôli "duševnemu vyčerpaniu." jednoducho sa mi nechcelo. zo začiatku som chodievala ku kožnej a potom som cely deň blicovala(v zime zväčša v knižnici alebo v kaviarni) , no potom som si už pisala ospravedlnenky aj sama. mama ma primitivne jednoduchy podpis a triedna mi to vždy zhltla, na škole mam dobru povesť
nie, teda raz som odisla ale to som nevedela ze blicujem mali sme sedem hodin, ja som si neviem preco myslela ze mame sest a vela ludi chodilo na obedy tak mi nebolo podozrive ked po siestej hodine v satniach este nikto nebol. odisla som, na druhy den som zistila ze sme mali slovencinu este ale nikto si nevsimol ze som chybala
no nebola som "za skolou" ,ked sa to tak da nazvat ,ale parkrat som odisla z vyucovania ,ze mi je blbo a nebolo mi nic ,ale sla som normalne domov a nie za skolu DD
Na ZŠ som nebola nikdy, na strednej som v prvom polroku mala vymeškaných 67 hodín, z toho nejakých 40 som bola za školou, v druhom pol roku som mala 101, z toho určite nejakých 80 som bola za školou.
A dôvody? Čas strávený u môjho chlapa, potom čas strávený na príparave na konzervatórium a potom ešte nejakých pár hodín, na ktorých som nechcela byť
keď idem k doktorke tak samozrejme som schopná poprepúšťať celú čakáreň a do školy idem asi 3-krát dlhšou cestou ako je normálne a samozrejme ešte čakám trak zo 15minút na chodbe kým vôjdem do triedy
ja som bola par krat ale ras sa mi stalo ze som nebola na prvej hodine a kamoska mi hovorila ze som bola vraj sa so mnou rospravala no fakt uz neviem kto je tu cvok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale teraz na strednej este ee...ved na co ked v tej skole len sedim ?
aaa take veci ze vyhnut sa skole ked je velka pisomka a nechcem pokazit znamky sa daju vyriesit vetami ako -je mi zle, mam kramy, boli ma hrozne zub atd. - a mamka napise ospravedlnenku takze za skolu ist netreba
ptm ked som nechcela na tazky den som isla koznej,zubarovi..ale ne az tak casto...ptm ked sa islo na vylet alebo ked bolo branne a pod.somarinky ..a na konci roka to som uz nechodila vobec ten posledny tyzden
Vo štvrtky (2 matiky, 2 špefifické prípravy dievčat, 2 výtvarné) som vždy bývala v meste/v lese/vozila som sa celý deň osemnástkou,
A raz som zostala doma pozerať Rozum a cit
A dôvody? Čas strávený u môjho chlapa, potom čas strávený na príparave na konzervatórium a potom ešte nejakých pár hodín, na ktorých som nechcela byť