kto ma skusenosti, kto prekonal kto stale trpi ...nestastnou lasku s ktorou sa aj nadalej styka v ramci partie ..a nevie ako z toho von rady tipy navrhy ..budem vdacna za kazde pridane slovo
..no tak ja som to mala tak isto akurat že v tvojej situácii bol moj chalan.. bolo to ťažké... nechcel so mnou komunikovať snažil sa zabudnú...ale nakoniec sme sa azs dali dokopy.. to sa nedá ked sme spolu v partii máme spoločných kamarátov a stále sa vídame.. aj ked teraz sme sa rozišli..ale tak... čo už..
Zažívať až fyzické bolesti, kričať, plakať, nechcieť žiť, skončiť v nemocnici...? - rýchlo preč od ich zdroja. Ubližuješ iba sebe. Býv. Láska je možno práve neskonale šťastná... zamedz na čas styky s partiou, nájdi si inú - prípadne sa stýkaj len s naozaj blízkymi ľuďmi z nej (ak teda aspoň to vládzeš). Všetko možné, len nech zíde z očí. Zíde aj z mysle časom.. - a veľa premýšľaj. Nie si povinná len preto, lebo ľúbiš, šťastne žiť "jeho voľbou či možnosťami" ak Ťa to zraňuje. Takéto "dôkazy lásky" by mohol vyžadovať naozaj len úprimne citovo bezcitný, ironický a sebecký človek...
Ozaj a vieš, že teraz sa ľahko píšu napr. básne? - ber to tak, že táto bolesť Ťa raz v živote posunie ďalej... a ja Ti držím palce!!!
Ono, dá sa to, mne to trvalo asi rok a pol, ale dalo sa...
No neviem, ono to skončilo dosť nepríjemne, potom som ho mesiac nevidela, pretože som ani nevychádzala z domu... Ono, je dosť nepríjemné, keď je to v tej istej partii, jediné, čo mi ostávalo je tváriť sa, že sa nič vlastne nestalo. Poznámkam som sa nevyhla ale budiž, zniesť sa to dá.
Nič iné ti neviem na to povedať, len prečkať to. A nájsť si niekoho iného, kto zamestná tvoju hlavu
My sme teraz kamaráti a všetko je po starom... síce sú to už nejaké tri roky, ale aj tak...
jednoznacne sa venovat hcicomu inemu a niecomu co ta bude uplne naplnat...wiem to z vlastnej skusenosti...a pomaha to...skus to za ten pokus ti to urcite stoji
no kedysi davno som to zazil,na isty cas som sa s nou prestal stretavat a nechcel som ju ani videt ale casom to nejak opadlo a teraz ked ju raz za cas uvidim tak nemam z toho nejake blbe pocity
@songo87 to už záleží iba na Tebe. Či výhody prevyšujú trápenie. Každopádne samo od seba len tak to trápiť neprestane. Čo si vlastne odhodlaná skúsiť urobiť pre vyriešenie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@malapohroma niekedy je to ťažko nestýkať sa.. a niekedy ani to nepomôže..
Ozaj a vieš, že teraz sa ľahko píšu napr. básne? - ber to tak, že táto bolesť Ťa raz v živote posunie ďalej... a ja Ti držím palce!!!
No neviem, ono to skončilo dosť nepríjemne, potom som ho mesiac nevidela, pretože som ani nevychádzala z domu... Ono, je dosť nepríjemné, keď je to v tej istej partii, jediné, čo mi ostávalo je tváriť sa, že sa nič vlastne nestalo. Poznámkam som sa nevyhla ale budiž, zniesť sa to dá.
Nič iné ti neviem na to povedať, len prečkať to. A nájsť si niekoho iného, kto zamestná tvoju hlavu
My sme teraz kamaráti a všetko je po starom... síce sú to už nejaké tri roky, ale aj tak...
ale daj si nejaky cas "volno" a snaz sa venovat sama sebe a ulozit si vsetko v hlave. ono to neni moc dobre vidiet sa s niekym takto kazdy den