táákže už od štvrtku som chorá... a vyzerá to tak že budem doma celý týžden .. no vlastne už mi je lepšie.. a nebaví ma len tak ležať.. tak poradte čo mam robiť ?.. ale niečo zmysluplne, zabavne , čo ma zamestna aj na dve hodiny =D.. nebavi ma vys
čo čakáš, že ti tu ľudia poradia? nič iné, než to, čo ťa mohlo napadnúť aj samú popozeraj filmy, čítaj knihy, dobrá hra ťa zamestná aj celý týždeň..a keď sa cítiš zdravo, tak nevysedávaj doma a choď radšej do S-ka na pivo
@peter_piper nie to veru nečakam.. ale rada by som uvítala aj niečo nové.. pretože do nekonečna ma nebavi kukať sa na filmy.. knihy mam už prečitane a do knižnice asi nepojdem no =D.. a neviem.. =/
@xnikushinkax no nakoľko je oblasť bytu, či domu značne obmedzená na určitý druh činností, budeš musieť robiť buď niečo z toho, alebo skúsiť nejaké roztodivné strelenosti typu origami, ale osobne by sa mi nechcelo tráviť hodiny nad kúskom papiera
kks komu je lepšie, ja som tiež chorá ale do školy chodím..na tvojom mieste by som si domov niekoho zavolala ale zas ja by som išla aj von skrz chorobu...a v mojom prípade by som sa aj tak už konečne mala začať učiť tak asi to...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
- vymýšľaj a kresli účesy (a potom samozrejme aj skúšaj na sebe alebo kresli návrhy oblečení
- poprehrabuj sa v skrinke a možno nájdeš všelijaké zábavné veci, napríklad staré denníky, alebo staré fotky a to ťa zabaví aj dosť na dlho
dúfam že som aspoň trochu pomohla