ma taky mensi problem v robote mi zablokovali stranky ako su booom... pokec... tak isto meebo a tak dalej... proste som uplne odrezana od okoliteho sveta neviete pls nejake stranky abo nieco take ako sa tam dostat? free proxy aj ostatne mam tiez bloknut
neodporucam to skusat, aj keby sa ti nieco podarilo, istotne Vam to neblokli len tak...a urcite tam mate nejake IT oddelenie (ako my), ktore keby sa ti podarilo sa na tie stranky nejak dostat, alebo podobne tomu, tak oni to budu hned vediet, lebo to mate monitorovane
Júúúúúúúúúúj to je aká FEST dilema???
Híííííííííí čo teraz? Všetci pomrieme?
Ježišíííí však sa preto nezrúti svet... No akože v práci ti je načo pokec a boom?
yukina juuuj moja zlata nexapem co tocis o dileme a ci vobec poznas vyznam toho slova ae nevadi... nekazem nikomu umierat ani nic proste som urobila tuto diskusiu koli tomu aby som zistila ci mam ete nejaku sancu sa tam dostat a nenudit sa popri praci... ked raz budes mat take zamestnanie ako ja tak potom sa o tom mozeme porozpravat
3. Neponáhľaj sa, poriadne si premysli nadpis, aby dobre vystihoval tému diskusie. Nadpisy typu pomooooc alebo poradte mi!!!! alebo zaujímavá diskusia sú NEVHODNÉ! Nadpis by mal byť zvolený tak, aby človek dopredu vedel tému diskusie, aby zbytočne neklikal na to, čo ho nemusí zaujímať. Okrem nadpisu si však premysli aj samotný diskusný príspevok, snaž sa napísať viac viet, nech sa diskusia dobre rozprúdi...
ja si zas nemozem v praci nic nainstalovat sama, takze napr, nemam ziadny player, tj mi nejdu ziadne videa, ziadne aplikacie nic tzn, ani niektore stranky
jo jenze ono to neni o tom pouzivat facecbook nebo neco ze by clovek byl zavislej, u me je to challange, dostat se nekam co je zakazane...obejit IT i kdyz jen na chvili...lol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Híííííííííí čo teraz? Všetci pomrieme?
Ježišíííí však sa preto nezrúti svet... No akože v práci ti je načo pokec a boom?