Zdar ... mám telefón HTC Sensation a hralo sa s ním jedno decko ... mám tam aktivované odblokovávanie vzorom ... po veľa neuspešných zadaniach to napísalo, že to vyžeduje prihlásenie na google email účet ... lenže problém je že nemám spustenú wifi takže t
Ja mam android, a ked tam mas, ze nakreslit vzor, tak tam daj, klikni na to google-email.. A malo by ti to ist aj bez wifi.. Mne to tak ide @8dushman881
@zelenookarysavka Mne to dáva kolónky na prihlásenie .. ale wifi nemám nijako pripojenú takže mi to nemá ako skontrolovať ... neviem prečo to automaticky nezapne wifi
nemám tam v možnosti robiť s wifi dačo ... len je tam napísané že je odpojená ale keď kliknem na to aby som dačo robil s tým tak mi to hodí zase prihlasovacie okno a nič z toho neni
Ja nadávam sebe že som ho nechal to spraviť ... decko je hosť takže s tým nič .. ja akože nedepkárčim alebo čo neviem či mi pomôže keď pôjdem dakde do telekomu
@17 tak potom to bude tým odblokovávaním symbolom, bo keď ho mám ja bloknutý, vysuniem lištu tak v poho môžem vypnúť/zapnúť wifi a tie ostatné srandy tam...
staci spravit restart systemu ..... vypnes ho a potom stlacis tlacidlo zapnutia hlasitosti a fotoaparatu (ak ma ) vsetky naraz a podrzis a tak sa ti objavy menu a vyberies povodne tovarenske nastavenie ... atd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Alebo
ono s tým asi takto fakt nič nespravíš