takze toto svinstvo sa mi dostalo do PC teraz ked zapnem pocitac hned mi to naskoci a nemozem nic robit ... pozeral som navody co s tym ale nic nepomaha , nasiel som ze cez nudzovy rezim by to mozno slo opravit lenze ten sa mi neda spustit davam F8 a nic
ja som to vyriesil bez navodu tak, ze som odpojil sietovy kabel, restartoval komp, po nastartovani Windowsu blokovacie okno nenaskocilo a odstranil som tu polozku zo startup aplikacii a samozrejme spustil antivir
...skús ho zapnúť, a pri tej obrazovke s windows logom, keď nabieha systém, ho surovo vytiahni z elektriny (ak je to notebook tak ešte predtým vyber baterku), keď ho znovu zapojíš, tak by si mal všimnúť že odišiel uprostred bootovania, a sám bez stláčania čohokoľvek by ti mal poskytnúť tie možnosti...
(ale to len "asi", pri xpčkach to tak fungovalo, pri vistách by malo, pri 7 a 8... nie som istý)
a čo sa týka toho F8, tak to by fakt malo fungovať, od momentu ako stlačíš zapínacie tlačítko tak ho nonstop ťukaj (...tam by mal byť počas načítavania jeden konkrétny moment keď by ho stačilo stlačiť raz, ale nikto presne nevie kde je (na akom stroji), tak to všetci stláčajú až po login screen ako neurotici nonstop slight_smile:
...aaaalebo... ak máš inštalačné CDčko, tak nabootuj z neho, malo by si všimnúť že už systém máš, a ponúknuť ti niečo v zmysle "obnova systémových súborov", čo by mohlo možno odstrániť ten vírus, alebo aspoň by to v menu malo mať že reštart počítača s tým že ti ukáže tú obrazovku s výberom režimu.
@torpedo08 prípadne stiahni, napáľ, použi, bootovateľný antivírák, pri troche šťastia ťa toho elegantne zbaví a ani sa nebudeš musieť jebať z núdzovým režimom
@midnight jebem sa s tym uz od rana a nic asi jedine co pomoze bude preinstalovat windows kurva keby som aspon mohol zachranit veci co som mal na c-cku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
skusila si google -> police virus ?
@tobje bios s nuzovym rezimom nic nema
@torpedo08 to F8 stlacis iba raz alebo ho stlacas stale po tom jak sa nastartuje?
...skús ho zapnúť, a pri tej obrazovke s windows logom, keď nabieha systém, ho surovo vytiahni z elektriny (ak je to notebook tak ešte predtým vyber baterku), keď ho znovu zapojíš, tak by si mal všimnúť že odišiel uprostred bootovania, a sám bez stláčania čohokoľvek by ti mal poskytnúť tie možnosti...
(ale to len "asi", pri xpčkach to tak fungovalo, pri vistách by malo, pri 7 a 8... nie som istý)
a čo sa týka toho F8, tak to by fakt malo fungovať, od momentu ako stlačíš zapínacie tlačítko tak ho nonstop ťukaj (...tam by mal byť počas načítavania jeden konkrétny moment keď by ho stačilo stlačiť raz, ale nikto presne nevie kde je (na akom stroji), tak to všetci stláčajú až po login screen ako neurotici nonstop slight_smile:
...aaaalebo... ak máš inštalačné CDčko, tak nabootuj z neho, malo by si všimnúť že už systém máš, a ponúknuť ti niečo v zmysle "obnova systémových súborov", čo by mohlo možno odstrániť ten vírus, alebo aspoň by to v menu malo mať že reštart počítača s tým že ti ukáže tú obrazovku s výberom režimu.
» www.thewindowsclub.com/bootable-antivi...
mas tam kopu veci antivirov, utilit na odstranenie tychto blbosti + mini windows xp