Ako zablokujem v telefone cisla kt.chcem aby sa mi nikdy nedovolali ? Da sa to aj mimo operatora len v mobile nastavit alebo sa zato u operatora plati ? V nastaveniach som nasla "Blokovanie hovorov", ale to nebude ono, daju sa zablokovat len vsetky, alebo
ja mám samsung galaxy s4 a rovno v ňom funkciu blokovania hovorov aj smsiek, keď sa mi nežiadúci človek chce dovolať rovno ho vypípa a smsky mi od neho chodia do samostatnej kolonky obťažujúce sms, ktorú keď neotvorím, nemám žiadne upozornenie, že mi niečo prišlo, čiže je to super.. keď máš android určite bude niečo v markete
Služba presmerovanie hovorov, túto funkciu má každý mobil.... Slúži na presmerovanie hovorov, ktoré prichádzajú do tvojho mobilného telefónu za zvolených podmienok. Hovor, ktorý očakávaš, môže byť presmerovaný do iného mobilného telefónu, do pevného telefónu alebo do odkazovej služby...Takže aj takýmto spôsobom môžeš zrušiť nežiadúce volania. ...Nájdi dva kontakty ktoré nechceš aby ti volali, a presmeruj ich čísla, tak si môžu medzi sebou volať aspoň oni
@karbyhokonstanta tak tou vetou si ma zabil smiley: : . aj to tak asi urobím. a prídu mi nato tí dvaja dotyčný ak dám tie ich čísla presmerovať na seba ? nedôjde im to ? haha no tak si ma dostal toto...no dúfam že moj mobil vie konkrétne čísla ked nie musím ísť k operátorovi nech s tým dačo robí .
@klaudiqaaa akože ja to tiež mám ,ale mne sa dajú blokovať vš.prichádzajúce alebo odchadzajúce a ja nechcem všetky. Alebo to len neviem nájsť.
@vachtlik
neni to trochu náročné ? blackmart a z toho antivírus ? ako čo ? zvládnem to, myslíš
Ja chcem niečo čo ich odfajčí a nedozviem sa o tom že ma kontaktovali akokolvek a aby to im nedošlo.
@drobec186 blackmart je nelegalny obchod pre android kde su veci co na Google Play ale ZDARMA
ten AVG na Obchode play stoji 10€ a na blackmart ZDARMA. a ja za nic platt nebudem myslim ze sa da stiahnut ten blackmart aj z Play a ak.nie napis v mobile do googlu blackmart apk downliad stiahni nainstaluj ked ho otvoris on sam uptaduje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
» play.google.com/store/apps/deta...
» play.google.com/store/apps/deta...
@klaudiqaaa akože ja to tiež mám ,ale mne sa dajú blokovať vš.prichádzajúce alebo odchadzajúce a ja nechcem všetky. Alebo to len neviem nájsť.
@vachtlik
neni to trochu náročné ? blackmart a z toho antivírus ? ako čo ? zvládnem to, myslíš
Ja chcem niečo čo ich odfajčí a nedozviem sa o tom že ma kontaktovali akokolvek a aby to im nedošlo.
ten AVG na Obchode play stoji 10€ a na blackmart ZDARMA. a ja za nic platt nebudem myslim ze sa da stiahnut ten blackmart aj z Play a ak.nie napis v mobile do googlu blackmart apk downliad stiahni nainstaluj ked ho otvoris on sam uptaduje