Si to pusti v safe mode ako admin a zrus si to heslo. Teda na xpckach to tak islo, tusim. Na sedmicke tusim staci, aby si to druhe konto mal ako administratorske a zmaz si heslo.
Alebo na to urcite existuje nejaky program, pogugli.
stiahni si erd commander alebo trinity resource kit » tinyurl.com/2965cae... napal na CD, vloz do kompu, nabootuj z neho a mozes menit hesla na jednotlivych uctoch.
alebo ak si na tom druhom ucte kde sa vies prihlasit ako administrator, da sa heslo pri nefunkcnom ucte zmenit v control paneli pri nastaveni pouzivatelov.
viem že ked som si zabudla heslo na svoj jediný účet na pc tak správca pc (moj otec) čo má na svojom ntb účet niečo porobil cez svoj účet a ja som sa tam dostala následne bez hesla a dala si nové, proste musí to urobiť správca. ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Alebo na to urcite existuje nejaky program, pogugli.
Alebo si preinstaluj win, ak si zufaly.
alebo ak si na tom druhom ucte kde sa vies prihlasit ako administrator, da sa heslo pri nefunkcnom ucte zmenit v control paneli pri nastaveni pouzivatelov.
(ak si spravca)
@2 aj na xp stačí aby si mal to jedno administratorske a vieš zmeniť na inom konte heslo