Láska je super, ale človek sa z nej nenaje... ja si to úplne uvedomujem a preto ani baby neoslovujem, pretože ešte nezarábam toľko aby som si mohol dovoliť uživiť svoju (potencionálnu) rodinu. Baby hľadajú u chalanov peniaze a zázemie, chalani zase pekný vzhľad u ženy... tak to buhužiaľ je. Keď chlap nemá peniaze, ale je pekný, tak sa to ešte dá, ženy ho budú chcieť aspoň na sex. Keď je škaredý ale bohatý, tak si tiež nájde ženu, síce zlatokopku, ale lepšie než nič. Ale keď je chlap bez peňazí, a nie je ani fyzicky atraktívny tak je to na hovno.
Žene stačí keď je pekná, keď sa nejakému mužovi zapáči a má postarané o život. Chlap, ktorý nezdedil žiadne majetky a nemal bohatých rodičov sa buď musí postarať sám o seba alebo zdochnúť, pretože je veľmi nízka pravdepodobnosť, že by stretol dobre zarábajúcu ženu, ktorá by ho finančne podporila.
@anonym356 s týmto nesúhlasím. Ok aj ženy aj muži sú rôzni. Ale môže byť chlap čo nie je bohatý a zároveň nevyzerá ako model a žena v ňom môže vidieť iné cnosti ako prachy a vzhľad. Okrem toho chlap nie je povinný zenu živiť a budovať statky môžu aj spolu. Radšej budem mať chlapa s ktorým spolu budeme postupne nadobúdať ako bohatého ktoremu budem robiť luxusnú kurvosluzku.
@dollish ok, aby som sa trochu poopravil: myslel som aj "bohatých" nie takých, ktorí vlastnia 10 domov a 50 aut... ale skôr som to myslel tak, že proste zarába dostatočne na to aby to bolo... .ehm... proste dostatočne na všetky tie veci ako je bývanie a tak. nebudeš predsa chodiť s chlapcom, čo pracuje za 300 € a býva na ubytovni s ukrajinskými spolu-kolegovcami, ktorí spolu pijú, fajčia, smrdia a bijú sa chápeš, tak som to myslel, neber to príliš konkrétne, len som sa snažil poukázať na ten princíp, systém ako to funguje.. vychádza to hlavne z evolučnej psychológie... tak to proste chodí medzi ľuďmi a aj medzi zvieratami
ale veď toto môže byť spôsobené toľkými faktormi, že až
mohol mať veľa väčších výdavkov v poslednej dobe, možno časť z toho nečakaných a preto to teraz tak vychádza, nasledujúce mesiace to dosť možno bude lepšie
nešťastný pomer príjem/nutné výdaje
nezodpovedný trkvas
len tá posledná možnosťz toho je odrádzajúca, všetko ostatné je v pohode, veď to sa môže kedykoľvek zmeniť (a ja som finančne sebestačná, takže mi ide len o to, aby som nemusela živiť okrem seba i niekoho iného, zas až tak si nemôžem dovoliť rozhadzovať)
pokial je to student, ktory studuje supertazku skolu a nedokaze a nestiha popri nej pracovat a nema rodicov co by ho financovali tak ano
pokial je to dospely chlap, ktory nema padny dovod mat 20eur na ucte a stoji za tych bud jeho neinteligencia alebo neschopnost normalne zarobit tak urcite ne
podľa toho v akom veku ked ma chlapec 15-20 rokov, tak nema ani ten účet a dostava možno len nejaké vreckové...
ale ked sa jedna užo nejakeho typka čo žije z ruky do huby, tak taky asi nema moc šancu si nájsť babu..
z vlastnej skúsenosti ale môžem povedať, že ked som bol švorc a bez práce, tak som babu na vzťah ani nehľadal..
@anosomtuprvykrat nezalubit sa do mňa?? To by ti muselo kvalitné jebať ségra keď si už aj o mne napísala že som predsa úžasná!!!!!!!! Aj ja ťa ľúbim. Navždy
@dollish
Úúúúúúúú !!!
Sa bojím, že toto tu prerastie do niečoho hriešneho,
zakázaného, špinavo temného a odsúdeniahodného!
Incestné lezbické vzťahy na kresťanskom Slovensku, vím
ti já, ségro, budeme pranýřované, ale zasa stoupne naše
cena v jistých poměrne bohatých kruzích ... JDU DO TOHO !!!
nevadilo by mi to, pokiaľ by mal stabilnú prácu a stabilný príjem. ono niekedy keď si človek vyplatí všetky "povinnosti", tak mu na rozhadzovanie nezvýši až tak veľa. napr. mať posledných 20 eur deň pred výplatou nie je až taká hanba.
Marcello1111 skutočná láska existovala možno tak v knihách. v minulosti boli manželstvá dohadované, žena bez vena mala len veľmi mizivé šance na vydaj a to isté aj muž bez finančného zázemia. nevravím, že to považujem za správne a žiaduce, ale minulosť si netreba idealizovať. niekedy mám dojem, že v minulosti sa na peniaze a finančný status pozeralo ešte viac ako dnes. veď celý koncept manželstva bol založený na spájaní rodov a majetkov. manželstvo z romantickej lásky je výsadou dnešnej modernej doby.
@anonym356 fuuuhhh...trošku krute, ale v podstate mas viac-menej pravdu...co si budeme klamat...tu vyssie slecna pisala, ze nechce chlapa ktory sa nevie o seba postarat...uz len toto potvrdzuje tvoje slova...takze šup šup chalani, robit si karieru
@tomias na základe čoho by si ma chcel? neviem či žartujes alebo si chcel vyjadriť sympatiu a je fajn keď máš niekoho s kým zdieľate spolocny názor na vzájomné fungovanie
@dollish Ty ma tu vydrážďuješ, akoby si bola z Drážďan,
vždy sa mi páčil názov tohto mesta v Slovenčine, to znie
ako najerotickejšie mesto sveta, ešte aj klit je tuším
v slovenčine dráždec, či čo. Číčo !!!
Hovorím ti pekne, nedráždi lezbu holou nohou!
Ty si strašná, hrozná. Píšem ti, že nedráždi, a ty
presne naopak, ešte ma vydrážďuješ aj tým, že sa to tu
nezobrazí hneď, musím otvárať novú kartu, minie mi to
dáta, ja musím byť dlhšie na záchotkoch v ťesku a ľydľy,
aby si sa, SISA, mohla dobiť.
Sa naseriem a prídem ti oblízať tvoju nohu ja! Nie, že
sama seba, to dokáže každá! Len teraz rozmýšľam, či
si začneš nohy umývať ešte viac, alebo oddnes prestávaš.
Nasadila si mi do hlavy celkom vážneho hrobáka!
@dollish
tento dráždil tigríka, a to nie holou, ale ponožkovou
nohou a dopadol, ako si zaslúžil, s kočkami sa nezahráva!
tuto zasa ku tvoje @35 mala jedna mastné ústa, tak
si jej spolubývajúca, že škoda umývať alebo utierať,
keď si môže dať nízkokalorickú večeru a už nepriberať,
to by bolo niečo celkom aj pre teba!
Ja áno, pretože som si s takým začala ale obaja sme boli študenti, na brigáde a ja som nemala viac ako on a aj tak teraz zaraba skoro 2x viac než ja takže #somzlatokopka
@wistingher vravím ti nevadilo by mi to. Mala som priateľa ktorý mal menej ako ja a v pohode. Skôr to vadilo jemu ako mne. Rozišli sme sa z iných dôvodov.
Beriem, že to či má chlap peniaze alebo nie sa ukáže až po čase. Ale keď máš niekoho rád a vyhovujete si a nerobí vyslovene kraviny že prehra prachy v herni, kradne, kupuje hovadiny atď tak v tomto problém nevidím. Nemám problém prispievať rovným dielom a ak mám z čoho potiahnuť dočasne ak sa môžem spoľahnúť naňho že on by ma tiež v prípade núdze potiahol (to už skôr platí na dlhodobejši vzťah). A ospravedlňujem sa ti za debilné komentáre v tvojom fóre zneuctenom
@wistingher a začala by si si s chlapcom čo ma sto litrov na účte? odpovedz paralelne na pôvodnu otázku a odhalí sa, kto to myslí uprimne a kto nie. kto chce na sebe pracovať a kto nie.
@vreskot000 Ja nie som žena ty retard. Najprv čítaj potom píš.
Ale začal by som si s hocikým bez ohladu na jeho financie. Zial pokial by to boli dlhy alebo neschopnost si zarobit, tak v tom pripade ani vztah nema perspektivu. Lebo na Slovensku sa ludia davaju dokopy, pretoze sami nevedia zit zivot. A tym myslim financne si zaobstarat byvanie a vsetko okolo toho. Z dvoch prijmov to potiahnes lepsie.
ale inač tvoja anketa je dosť scestná a odveci. vieš ked na jednej strane nemáš sa reálne o koho starať( ja sa starám o moju starú mamu, non stop už v podstate, a robím to s láskou, potom zistíš aké sú naozajstné priority. ale ako je to myslenie mladých ľudí, čo nemajú čo robiť len vymýšľajú a sú pohodlní! to je to! pohodlnosť! poviem ti jeden vtip. žena sa pýta muža. Máš bmw? on povedal. nie, nemám. máš byt? nie nemam, máš v penaženke teraz sto eur, on povedal nie nemam.... tak potom načo ma chceš ked nemáš nič, čo som s ata pýtala. sklamaný odišiel. nie. on nemal bmw, ale mal bently, porshe, maserati. nemá byt, ale vlastní niekoľko nehnuteľností. nemá sto eur v penaženke, ale má 5 000 eur v 500 eurových bankovkách. sklamaný odišiel, už sa s no nekontaktoval, a jej to došlo.... potom si uvedomila aká bola sprostá. tu máš odpoved
moj štýl je klamať? novinka. no dobre. praveže tvoj koment mi nedáva zmysel ale nevadi. pytaš sa uplnu absurditu.... totálnu. to fakt ako reálne mysliš, či si strieľaš len?
Ja sa pýtam na absurditu? Ja sa pýtam otázku, nepýtam sa na názor na otázku. Zatiaľ si pridal 5 komentárov z tohto nicku, ale v ani jednom si neodpovedal na zadanú otázku. Ja tu nie som povinný ti osvetlovať jednoduché veci, ktoré zjavne všetci pochopili pre tvoju nechápavosť. Buď konečne odpovedz na otázku, ak to dokážeš, alebo si bež za kamošom Dankom klábosiť do národnej rady. Jemu by si už mal rozumieť.
jak zistim kolko ma na ucte estepred zacatim cohokolvek?
no ale k veci
keby to bol clovek podobny mne, tzn. student, ktory nema velky budget alebo proste mina na vylety a alkohol, tak by som v tom nevidela nejaky problem. I ked, keby nestudoval daco moc narocne tak uz by to vo mne vzbudzovalo otazky, lebo som si na seba uz od strednej privyrabala a keby vidim cloveka s lahkou skolou rok-dva od jej ukoncenia ze nebrigaduje, tak by som bola trochu alarmed
keby to je pracujuci clovek tak zrejme nie
pre mna je vztah aj o tom ist na spolocny vylet, navstevovat sa (ked teraz s mojim zijeme v inych mestach)
obcas ist von na kavu, na nejaku kulturnu akciu, a to by zjavne tu mozne nebolo. a hlavne, ak si pracujuci clovek nedokaze udrzat nejaku rezervu na ucte, ukazuje totiez nedobre veci
inac extremne nerozumiem komentom o tom, ze tu sa fajn ukazu zlatokopecke a ine zenske sklony. wtf sak tu nejde o to, ze mi on ma nieco platit, nemam to rada, na to mam svoje peniaze, ale o to, ze zjavne nedokaze sa postarat ani sam o seba, lol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
nechcela by som niekoho kto sa nevie sam o seba postarat.. a mat 20 eur na ucte povazujem za to, ze sa o seba sam postarat nevie
dnes ako vidno, iba pre peniaze...
smutné..
ale cloveka co nevlastni majetok to nenapadne formulovat inak ako explicitne "na ucte"
Žene stačí keď je pekná, keď sa nejakému mužovi zapáči a má postarané o život. Chlap, ktorý nezdedil žiadne majetky a nemal bohatých rodičov sa buď musí postarať sám o seba alebo zdochnúť, pretože je veľmi nízka pravdepodobnosť, že by stretol dobre zarábajúcu ženu, ktorá by ho finančne podporila.
mohol mať veľa väčších výdavkov v poslednej dobe, možno časť z toho nečakaných a preto to teraz tak vychádza, nasledujúce mesiace to dosť možno bude lepšie
nešťastný pomer príjem/nutné výdaje
nezodpovedný trkvas
len tá posledná možnosťz toho je odrádzajúca, všetko ostatné je v pohode, veď to sa môže kedykoľvek zmeniť (a ja som finančne sebestačná, takže mi ide len o to, aby som nemusela živiť okrem seba i niekoho iného, zas až tak si nemôžem dovoliť rozhadzovať)
pokial je to dospely chlap, ktory nema padny dovod mat 20eur na ucte a stoji za tych bud jeho neinteligencia alebo neschopnost normalne zarobit tak urcite ne
ja chlapa zivit nebudem dpc
ale ked sa jedna užo nejakeho typka čo žije z ruky do huby, tak taky asi nema moc šancu si nájsť babu..
z vlastnej skúsenosti ale môžem povedať, že ked som bol švorc a bez práce, tak som babu na vzťah ani nehľadal..
Si zabila, ségra, s tou kurvoslúžkou.
Som sa zamilovala do teba ešče vác ako som bola ...
Úúúúúúúú !!!
Sa bojím, že toto tu prerastie do niečoho hriešneho,
zakázaného, špinavo temného a odsúdeniahodného!
Incestné lezbické vzťahy na kresťanskom Slovensku, vím
ti já, ségro, budeme pranýřované, ale zasa stoupne naše
cena v jistých poměrne bohatých kruzích ... JDU DO TOHO !!!
Marcello1111 skutočná láska existovala možno tak v knihách. v minulosti boli manželstvá dohadované, žena bez vena mala len veľmi mizivé šance na vydaj a to isté aj muž bez finančného zázemia. nevravím, že to považujem za správne a žiaduce, ale minulosť si netreba idealizovať. niekedy mám dojem, že v minulosti sa na peniaze a finančný status pozeralo ešte viac ako dnes. veď celý koncept manželstva bol založený na spájaní rodov a majetkov. manželstvo z romantickej lásky je výsadou dnešnej modernej doby.
však každý môže mať zlé obdobie, ak neplánuje ostať na tomto bode, tak nevidím problém
vždy sa mi páčil názov tohto mesta v Slovenčine, to znie
ako najerotickejšie mesto sveta, ešte aj klit je tuším
v slovenčine dráždec, či čo. Číčo !!!
Hovorím ti pekne, nedráždi lezbu holou nohou!
» m.imgur.com/gallery/LNbxbA6...
Ty si strašná, hrozná. Píšem ti, že nedráždi, a ty
presne naopak, ešte ma vydrážďuješ aj tým, že sa to tu
nezobrazí hneď, musím otvárať novú kartu, minie mi to
dáta, ja musím byť dlhšie na záchotkoch v ťesku a ľydľy,
aby si sa, SISA, mohla dobiť.
Sa naseriem a prídem ti oblízať tvoju nohu ja! Nie, že
sama seba, to dokáže každá! Len teraz rozmýšľam, či
si začneš nohy umývať ešte viac, alebo oddnes prestávaš.
Nasadila si mi do hlavy celkom vážneho hrobáka!
tento dráždil tigríka, a to nie holou, ale ponožkovou
nohou a dopadol, ako si zaslúžil, s kočkami sa nezahráva!
tuto zasa ku tvoje @35 mala jedna mastné ústa, tak
si jej spolubývajúca, že škoda umývať alebo utierať,
keď si môže dať nízkokalorickú večeru a už nepriberať,
to by bolo niečo celkom aj pre teba!
Beriem, že to či má chlap peniaze alebo nie sa ukáže až po čase. Ale keď máš niekoho rád a vyhovujete si a nerobí vyslovene kraviny že prehra prachy v herni, kradne, kupuje hovadiny atď tak v tomto problém nevidím. Nemám problém prispievať rovným dielom a ak mám z čoho potiahnuť dočasne ak sa môžem spoľahnúť naňho že on by ma tiež v prípade núdze potiahol (to už skôr platí na dlhodobejši vzťah). A ospravedlňujem sa ti za debilné komentáre v tvojom fóre zneuctenom
Ale začal by som si s hocikým bez ohladu na jeho financie. Zial pokial by to boli dlhy alebo neschopnost si zarobit, tak v tom pripade ani vztah nema perspektivu. Lebo na Slovensku sa ludia davaju dokopy, pretoze sami nevedia zit zivot. A tym myslim financne si zaobstarat byvanie a vsetko okolo toho. Z dvoch prijmov to potiahnes lepsie.
no ale k veci
keby to bol clovek podobny mne, tzn. student, ktory nema velky budget alebo proste mina na vylety a alkohol, tak by som v tom nevidela nejaky problem. I ked, keby nestudoval daco moc narocne tak uz by to vo mne vzbudzovalo otazky, lebo som si na seba uz od strednej privyrabala a keby vidim cloveka s lahkou skolou rok-dva od jej ukoncenia ze nebrigaduje, tak by som bola trochu alarmed
keby to je pracujuci clovek tak zrejme nie
pre mna je vztah aj o tom ist na spolocny vylet, navstevovat sa (ked teraz s mojim zijeme v inych mestach)
obcas ist von na kavu, na nejaku kulturnu akciu, a to by zjavne tu mozne nebolo. a hlavne, ak si pracujuci clovek nedokaze udrzat nejaku rezervu na ucte, ukazuje totiez nedobre veci
inac extremne nerozumiem komentom o tom, ze tu sa fajn ukazu zlatokopecke a ine zenske sklony. wtf sak tu nejde o to, ze mi on ma nieco platit, nemam to rada, na to mam svoje peniaze, ale o to, ze zjavne nedokaze sa postarat ani sam o seba, lol.
Aj keby bol 20v debete. Nemusi to byt hned o tom, ze clovek je neschopný...