Asi takto... podvod to samozrejme nieje. Každopádne úspešný sa cez amway stane len mizivé percento. Záleží na šikovnosti. Každopádne ak si šikovná, nepotrebuješ pracovať pre amway...
Ak máš skutočne záujem sama pracovať ( bez príkazov ), tak sa ozvi a rád ti dám nejaké tipy. Avšak len v prípade, že to myslíš vážne, lebo sa mi nechce mlieť na prázdno...
BTW. tieto srandičky stoja ohromné úsilie. Ak ti niekto niekedy povie, alebo bude namotávať na rýchly zárobok, tak ver, že jediné také povolanie sa nachádza v nelegálnych sférach...
@thorium232
o rýchle zbohatnutie vôbec nie
len jednoducho ma nadchla myšlienka robiť niečo čo by ma aj bavilo a pomaly sa stat nezávislá od peňaženky mojich rodičov
nikto tu nespomenul, že tie veci sú dobré čo sa týka kvality. Ja ich používam nejaký ten mesiac a chválim si to,
zarobiť je na tom ťažké @biancadetolle hlavne kvoli rekaciam ludi, ako napr aj tu, ze su voci vsetkym takymto firmam podozrivy a nedovercivi, comu sa ani necudujem. MLM u nas nema moc dobre meno....
Je dobre, ze ti ten tvoj sponzor nekecal blbosti ako na tom brutalne zarobis.... moja sponzorka zaraba 300€ a ze jej to popri skole staci.... ale tak venuje sa tomu asi uz 3 roky
@biancadetolle ak ta nebavi komunikacia s ludmi a nevies samu seba si predtavit s predajom tak to mas blbe.. ale minimalne ako spotrebitel a pre rodinu by to mohlo byt fajn
@alysia
tak že tiež si v tom?
ja som tiež skúšala niektoré výrobky a páči sa mi hlavne ten predperiaci sprej alebo bielidlo
ale som si teraz objednala kozmetiku, ale len pre seba
@biancadetolle ano, zaregistrovana som od maja, čo to som si o tom zistila, system nie je zly, zle je ako to robia niektori ludia a tym padom maju ludia zlu mienku o tom... tak preto, ked niekomu len co spomeniem MLM ci Amway uz kruti ocami... tazko sa s tym pracuje dalej... a buduje biznis, ale ak mas na to nervy a trpezlivost tak sa to da ja som skusala len vitaminy a tie veci ako na riady, predpirak mam tiez a potom extra ucinny cistiaci a tak
@alysia
ani nevieš ako si ma potešila
a na začiatku si si kúpila sto bodový alebo dvesto bodový balík?
alebo si to robila ako ja, že som si spravila balík podľa seba?
@biancadetolle čím som ta preboha potešila? ze som uprimna?
Fuha, tusim ten 100 bodovy... ale prehodila som si nejake veci, nedavala som si to podla toho planu, polovicu som zmenila, teraz chccem objednat napr mydlo, pasta mi dosla, alebo praci prasok vyskusat
@alysia
mne donesú prášok v stredu, ale jedna pani od nás ho chválila
aj lesk na pery...teším sa na neho už aj preto, že to je s tým zrkadielkom a letkami
MLM je funkčný systém. Avšak schválne @Alysia... Koľko si na tom zarobila za 3 mesiace ? A koľko si zaplatila ?
Vy zaplatíte a nakúpite sračky... A tá tvoja sponzorka na tebe ryžuje
v MLM zarába ten kto predáva, nie ten kto nakupuje!
Nieje to vôbec zložité Je to úplne jednoduché... Avšak hore si písala, že nechceš robiť nič s predajom... tak potom nerozumiem, ako chceš viesť biznis, ked nechceš predávať
kraviny a thorium ma pravdu, ked chces realne robit biznis, budes ho robit bez takychto dementnych pyramid ...
ale na robenie biznisu vlastneho potrebujes poriadny napad, plan a produkt co sa bude predavat a vediet komu ...
robit vlastne podnikanie bez premyslenia vedie ku skoremu krachu a bezne k zadlzeniu a vela ludi si mysli, ze ma nieco dobre, ale pri tom nezvazilo vela aspektov ...
ked chces byt samostatna tak sa neustale vzdelavaj, rozvijaj svoju osobnost smerom akym chces, prejdi pracovny trh a nesed na birdzi
mam skusenost, najprv ta oberu o peniaze, ktore si v ramci registracie musis zaplatit v hodnote dakeho predrazeneho balicka (130e to bolo myslim), aby si takpovediac odskusala tovar a nasledne vedela co predavas. A cely multilevel vlastne nie je postaveny na predaji toho tovaru, ale na tom - kolko ludi si pod seba dokazes dostat, ale aktivnych ludi, ktori budu aj nieco robit. bud predavat tovar alebo zhanat podseba dalsie osoby.
Lenze tento predrazeny tovar nepredas nikomu, ani svojim kamaratkam, nehovorim ze je to nekvalitne - niektore veci ozaj stoja za to - ale je to jednoduho ojeb, aj tak je to na trhu uz od roku 1990 ci kery rok, a vsetci to poznaju. ked chces zacat podnikat, tak skus porozmyslat o inom - uz vazne radsej ten partnersgroup, kde ti ponukaju karierny rast, a moj spoluziak si mesacne tam privyrobi 1500e - ale to nic ine nerobi, iba beha cele dni po domacnostiach. a to by si musela robit tiez, alebo skus tupperware
@thorium232 pozri, mna tvoj nazor nezaujima mam dobry pripravok na riady, ktory si neviem vynachvalit a beru mi ho aj spolubyvajuce a pouzivaju .... tak neviem podla coho sudis, ze su to sracky, na MLM nadavaju vacsinou ludia, co ani poriadne nevedia ako to funguje
Prečo ta tak velmi trapi, kolko som do toho investovala a kolko som na tom zarobila? Nebodaj sa chces pridat?
Povedala som snad, ze zarabaju, ti co nakupuju? Aj ked, ak to zoberieme tak, ze tie vyrobky dlho vydrzia a z dlhodobeho hladiska ludia usetria, tak hej nieco si zarobili
S ludmi co takto vyrypuju nemam zaujem sa bavit
1. krok: Vzdelávajte sa Jediný spôsob ako naozaj spoznať predávané výrobky je používať ich. Pri prezentácii a ponúkaní výrobkov vašim zákazníkom je dôležité
vedieť, čo tieto výrobky dokážu.
2. krok: Predaj Rozšírenim vašich znalostí o výrobkoch objavíte všade okolo vás ľudí, ktorí potrebujú to, čo im môžete prostredníctvom Amway podnikania
ponúknuť. Maloobchodný predaj je najjednoduchším spôsobom finančného zisku prostredníctvom vášho Amway podnikania.
3. krok: Sponzorovanie Niektorým vašim priateľom ponúkajú Amway výrobky správne riešenie, ktoré hľadajú. Tých, ktorí hľadajú podnikanie, ktoré im pomôže
dosiahnuť ich ciele zase zaujme Amway podnikateľská príležitosť. Rozširovaním vášho podnikania budú aj VPA vo vašej skupine predávať a nakupovať väčšie
množstvo výrobkov a tým sa zvýši aj váš príjem. Je to úplne jednoduché. Zaregistrujte si vaše Amway podnikanie ešte dnes.
@thorium232 skus si precitat vsetky moje komentare k tomu zarabaniu rozpisala som sa v tych komentaroch a nerada sa opakujem...
výrobok máš predsa nejako vyskusat nie? Co ja viem, tak moja sponzorka najskor pozicia domov vyrobok a nemusis si to hned kupovat, al enajskor to vyskusas doma sam...
je inak dost odveci predavat nieco, co nevlastnis a pouzivas nieco ine
Vskutočnosti predajca výrobok nemusí vlastniť, ani ho nemusí považovať za kvalitný... Všetko je len o číslach a marketingových stratégiach.
Málokto predáva niečo, čo považuje za kvalitný produkt.
O kvalitu produktu sa stará LEN výrobca.
Úlohou predajcu je nájsť cieľovú skupinu, zistiť objem dopytu a vytvoriť predajný kanál. S kvalitou produktu to nemá nič spoločné... Áno, môžeš predávať len kvalitné produkty, avšak to robia zväčša len veľký hráči, ktorý majú dostatok financií na investovanie do marketingu
BTW. Predávam produkty, ktoré nevlastním a je mi úplne fuk či sú kvalitný... Zaujíma ma len objem dopytu a sila konkurenčného prostredia..... na produkt seriem
@thorium232 tomu sa hovori spravny predajca, trapia ho len prachy a nic ine v MLM ide prave o opak, ze ti ma ist o zakaznika a jeho spokojnost, samozrejme aj o peniaze, clovek si tym privyraba, alebo to ma ako hlavnu pracu, ale potom co pises, hm... ked ti staci nieco predat a je ti jedno ci je to kvalitne... nema zmysel sa s tebou bavit
@biancadetolle
Asi takto. Dajme tomu, že sa ti páči kozmetika, alebo topánky, architektúra, filmy, hudba...
Predaj ťa samozrejme baviť nemusí, ale ked ide o biznis tak ide o predaj...
K veci.
Dajme tomu že sa ti páčia rôzne šaty, topánky atp. a sleduješ ich každý deň. Každý deň sa pozeráš aké sú nové šaty a čo asi stoja...
To je záľuba.
Ako z toho robiť biznis.
Raz dva Zdieľaj to. Zdieľaj to čo sa ti páči. Amway robí presne to isté. Predajú ti produkt a ked sa ti zapáči tak o ňom zdieľaš informácie/obrázky atp.
Hovorí sa tomu provízny predaj.
Vtip je vtom, že nemusíš nič kupovať. Druhý vtip je vtom, že tvoj zisk je len okolo 10-15%. Čo síce nieje veľa, lenže o to viac sa môžeš sústrediť na to čo ťa baví. A to je prezeranie rôznych šiat a topánok. Odpadnú ti tak starosti zo skladom, objednávkami a reklamáciami. A ver, že tie starosti sú často na infarkt. Takže namiesto 70% zisku máš len 10-15%.
Toto je najjednoduchší spôsob ako robiť biznis v oblasti ktorá ťa zaujíma. Nielen že najjednoduchší, ale nepotrebuješ v podstate žiadny vstupný kapitál... Stojí to len čas...
A posledný vtip je v tom, že drivá väčšina ktorá chce začať robiť biznis, chce prachy okamžite. Tak to ale samozrejme nejde. Minimálne 2 týždne budeš len robiť a mať z toho ani cent...Na druhej strane do 2 mesiacov je možné mať vybudovaný pár stoeurový pasívny príjem ... Pasívny príjem = prachy ti chodia bez práce
@thorium232 zrazu ajko tomu MLM rozumies fakt nechapem o čo ti ide
a čo ked to moja sponzorka tolko robi a ma tolko? malo ci vela pre teba? Ako vies ako moc sa tomu venuje? Ci to ma ako hlavnu napln prace, alebo sa venuje skole este?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
poznáš ich?
Ak máš skutočne záujem sama pracovať ( bez príkazov ), tak sa ozvi a rád ti dám nejaké tipy. Avšak len v prípade, že to myslíš vážne, lebo sa mi nechce mlieť na prázdno...
jasné, že mám záujem, ale aj lehoš ma upozornil, že na tomto rýchlo nezbohatnem
Rozumiem tomu správne, že ti ide o rýchle zbohatnutie ?
Alebo o vybudovanie biznisu ?
o rýchle zbohatnutie vôbec nie
len jednoducho ma nadchla myšlienka robiť niečo čo by ma aj bavilo a pomaly sa stat nezávislá od peňaženky mojich rodičov
Čo ťa baví ? Čo máš rada ?
čo ma baví?
nič spoločné s predajom
venovať sa nevidiacim detičkám
zarobiť je na tom ťažké @biancadetolle hlavne kvoli rekaciam ludi, ako napr aj tu, ze su voci vsetkym takymto firmam podozrivy a nedovercivi, comu sa ani necudujem. MLM u nas nema moc dobre meno....
Je dobre, ze ti ten tvoj sponzor nekecal blbosti ako na tom brutalne zarobis.... moja sponzorka zaraba 300€ a ze jej to popri skole staci.... ale tak venuje sa tomu asi uz 3 roky
tak že tiež si v tom?
ja som tiež skúšala niektoré výrobky a páči sa mi hlavne ten predperiaci sprej alebo bielidlo
ale som si teraz objednala kozmetiku, ale len pre seba
ani nevieš ako si ma potešila
a na začiatku si si kúpila sto bodový alebo dvesto bodový balík?
alebo si to robila ako ja, že som si spravila balík podľa seba?
Fuha, tusim ten 100 bodovy... ale prehodila som si nejake veci, nedavala som si to podla toho planu, polovicu som zmenila, teraz chccem objednat napr mydlo, pasta mi dosla, alebo praci prasok vyskusat
mne donesú prášok v stredu, ale jedna pani od nás ho chválila
aj lesk na pery...teším sa na neho už aj preto, že to je s tým zrkadielkom a letkami
Vy zaplatíte a nakúpite sračky... A tá tvoja sponzorka na tebe ryžuje
v MLM zarába ten kto predáva, nie ten kto nakupuje!
Baví ťa práca s nevidiacimi detičkami ? ... Buf dievča... veľa šťastie vo svete
ale aj ten sponsor ten Tovar kupuje aby ho predával
a v každom obchode to tak chodí
či nie?
Áno... oni ti ho predajú... vtip je vtom že ty to nepredáš.. a ak áno, tak 2-3 kamarátkam tak biznis nefunguje
ach jo...je to zložité, ale keď sa človek nevzdá...
ale na robenie biznisu vlastneho potrebujes poriadny napad, plan a produkt co sa bude predavat a vediet komu ...
robit vlastne podnikanie bez premyslenia vedie ku skoremu krachu a bezne k zadlzeniu a vela ludi si mysli, ze ma nieco dobre, ale pri tom nezvazilo vela aspektov ...
ked chces byt samostatna tak sa neustale vzdelavaj, rozvijaj svoju osobnost smerom akym chces, prejdi pracovny trh a nesed na birdzi
Lenze tento predrazeny tovar nepredas nikomu, ani svojim kamaratkam, nehovorim ze je to nekvalitne - niektore veci ozaj stoja za to - ale je to jednoduho ojeb, aj tak je to na trhu uz od roku 1990 ci kery rok, a vsetci to poznaju. ked chces zacat podnikat, tak skus porozmyslat o inom - uz vazne radsej ten partnersgroup, kde ti ponukaju karierny rast, a moj spoluziak si mesacne tam privyrobi 1500e - ale to nic ine nerobi, iba beha cele dni po domacnostiach. a to by si musela robit tiez, alebo skus tupperware
Prečo ta tak velmi trapi, kolko som do toho investovala a kolko som na tom zarobila? Nebodaj sa chces pridat?
Povedala som snad, ze zarabaju, ti co nakupuju? Aj ked, ak to zoberieme tak, ze tie vyrobky dlho vydrzia a z dlhodobeho hladiska ludia usetria, tak hej nieco si zarobili
S ludmi co takto vyrypuju nemam zaujem sa bavit
1. krok: Vzdelávajte sa Jediný spôsob ako naozaj spoznať predávané výrobky je používať ich. Pri prezentácii a ponúkaní výrobkov vašim zákazníkom je dôležité
vedieť, čo tieto výrobky dokážu.
2. krok: Predaj Rozšírenim vašich znalostí o výrobkoch objavíte všade okolo vás ľudí, ktorí potrebujú to, čo im môžete prostredníctvom Amway podnikania
ponúknuť. Maloobchodný predaj je najjednoduchším spôsobom finančného zisku prostredníctvom vášho Amway podnikania.
3. krok: Sponzorovanie Niektorým vašim priateľom ponúkajú Amway výrobky správne riešenie, ktoré hľadajú. Tých, ktorí hľadajú podnikanie, ktoré im pomôže
dosiahnuť ich ciele zase zaujme Amway podnikateľská príležitosť. Rozširovaním vášho podnikania budú aj VPA vo vašej skupine predávať a nakupovať väčšie
množstvo výrobkov a tým sa zvýši aj váš príjem. Je to úplne jednoduché. Zaregistrujte si vaše Amway podnikanie ešte dnes.
nepísala som, že nechcem predávať, písala som, že čo ma baví a to je rozdieľ
Nemam v pláne ťa urážať, ale píšem tu o zarábaní, nie o šetrení...A na zisk som sa ťa pýtal pretože tvrdíš, že sa s tým dá v pohode zarábať...
To ja samozrejme, viem. Lenže AW namotáva práve na to, aby si produkt človek najprv kúpil.
Navyše aby som predával produkty ktoré nevlastním, nemusím ísť cez AW.. Stačí ísť na amazon / ebay
výrobok máš predsa nejako vyskusat nie? Co ja viem, tak moja sponzorka najskor pozicia domov vyrobok a nemusis si to hned kupovat, al enajskor to vyskusas doma sam...
je inak dost odveci predavat nieco, co nevlastnis a pouzivas nieco ine
Málokto predáva niečo, čo považuje za kvalitný produkt.
O kvalitu produktu sa stará LEN výrobca.
Úlohou predajcu je nájsť cieľovú skupinu, zistiť objem dopytu a vytvoriť predajný kanál. S kvalitou produktu to nemá nič spoločné... Áno, môžeš predávať len kvalitné produkty, avšak to robia zväčša len veľký hráči, ktorý majú dostatok financií na investovanie do marketingu
Nápodobne... Kopu kecov o predaji a stavím sa že si v živote predala len vlastnú vagínu... hauk
somnou kecaj
a daj info kde sa môžem zaujímať o prácu čči ako to nazvať
heh... sa ti snívalo
BTW. vyššie spomínaš, že tvoja sponzorka má mesačne 300 a robí to 3 roky
To je polovica z hrubej minimálnej mzdy
Aby náhodou niekto nezávidel
Asi takto. Dajme tomu, že sa ti páči kozmetika, alebo topánky, architektúra, filmy, hudba...
Predaj ťa samozrejme baviť nemusí, ale ked ide o biznis tak ide o predaj...
K veci.
Dajme tomu že sa ti páčia rôzne šaty, topánky atp. a sleduješ ich každý deň. Každý deň sa pozeráš aké sú nové šaty a čo asi stoja...
To je záľuba.
Ako z toho robiť biznis.
Raz dva Zdieľaj to. Zdieľaj to čo sa ti páči. Amway robí presne to isté. Predajú ti produkt a ked sa ti zapáči tak o ňom zdieľaš informácie/obrázky atp.
Hovorí sa tomu provízny predaj.
Vtip je vtom, že nemusíš nič kupovať. Druhý vtip je vtom, že tvoj zisk je len okolo 10-15%. Čo síce nieje veľa, lenže o to viac sa môžeš sústrediť na to čo ťa baví. A to je prezeranie rôznych šiat a topánok. Odpadnú ti tak starosti zo skladom, objednávkami a reklamáciami. A ver, že tie starosti sú často na infarkt. Takže namiesto 70% zisku máš len 10-15%.
Toto je najjednoduchší spôsob ako robiť biznis v oblasti ktorá ťa zaujíma. Nielen že najjednoduchší, ale nepotrebuješ v podstate žiadny vstupný kapitál... Stojí to len čas...
A posledný vtip je v tom, že drivá väčšina ktorá chce začať robiť biznis, chce prachy okamžite. Tak to ale samozrejme nejde. Minimálne 2 týždne budeš len robiť a mať z toho ani cent...Na druhej strane do 2 mesiacov je možné mať vybudovaný pár stoeurový pasívny príjem ... Pasívny príjem = prachy ti chodia bez práce
a čo ked to moja sponzorka tolko robi a ma tolko? malo ci vela pre teba? Ako vies ako moc sa tomu venuje? Ci to ma ako hlavnu napln prace, alebo sa venuje skole este?
Nikde som nepísal, že nerozumiem
That's All Folks